M: '67 split buss soomest

äritegevus meie armsate liikurite ümber

Moderaator: ingmar

Suletud
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

M: '67 split buss soomest

Postitus Postitas ingmar »

vahendan siin mulle ette söödetud kuulutust.

müügiks on '67 aasta split buss. rooste on juba välja lõigatud aga hulk tööd ootab veel ees. aknad on sisse lõigatud, paberid on korras. omanik müüb, kuna ei jõua ise enam asja lõpuni viia.

müügivariante on kaks. esimene on see bussikere + pulkadeks võetud originaalmootor - selle eest tahetakse 1000EURi.
teine variant on buss koos originaalmootoriga (endiselt pulkadeks võetud) + kõik plekid, kummid ja muud osad (pidi saama kokku panna selle bussi ja jääb nati ülegi) + 80hp 1.6 dual solexiga lisamootor. selle eest küsitakse 3000EURi.

omaniku saab kätte aadressilt marko(ätt)aircooled.fi ja ta räägib vajadusel inglis keelt. või suurema mure korral võin ka mina vahendada. vot :)
Manused
junis6.jpg
junis6.jpg (26.04 KiB) Vaadatud 6357 korda
junis5.jpg
junis5.jpg (42.09 KiB) Vaadatud 6357 korda
junis4.jpg
junis4.jpg (36.11 KiB) Vaadatud 6357 korda
junis3.jpg
junis3.jpg (40.42 KiB) Vaadatud 6357 korda
junis2.jpg
junis2.jpg (48.06 KiB) Vaadatud 6357 korda
junis1.jpg
junis1.jpg (25.11 KiB) Vaadatud 6357 korda
Teet
paranemislootuseta
paranemislootuseta

Postitus Postitas Teet »

http://www.volkkaripalsta.com/keskustel ... php?t=8876

vaadates Ingmari pandud pilte, olen ma skeptiline - kui keegi on plekki nii julgelt ära lõiganud, võib asja viisakalt kokkusaamine vägagi raskeks osutuda. Kindlasti on sellise projekti ettevõtmisel vajalik teine buss, mille pealt "mõõtu võtta".

teet,
jätab ise plekki vahetades esialgu ikka mingid orientiirid alles - et saaks aimu, kuhumaani algselt plekk olnud on...
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

väljalõigutu on välja lõigatud nii, et on näha, kuidas nad varem asusid. pluss on veel jäetud pisike mängumaa. ma ise arvan et jupid on välja lõigatud ikka uute juppide järgi, mitte suvaliselt. aga esimene lause oli omaniku käest tulnud vastus :)
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

vastu tulles preaguse omaniku soovile upitan teemat - buss läheb oksionile, soome keelne inhvo on siin lehel - http://www.volkkaripalsta.com/keskustel ... php?t=8876. buss peab kiirelt uue omaniku leidma kuna praegune kolib ära Austraaliasse - seega kõik müügiks.
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

kuuldused räägivad, et buss on müüdud. vot :)
Suletud