küünalde ostukoht Tartus

mitte otseselt muude teemade alla minev mula :)

Moderaator: ingmar

Vasta
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

küünalde ostukoht Tartus

Postitus Postitas ingmar »

et... kuna Vasara autopood pandi kinni, siis tekkis pisuke auk, kust leida NGK küünlaid tartus. varem oli seal Balti Laagri edasimüüa juures hea, vahest oli isegi kohe tartus olemas meile vajalikke küünlaid, või siis telliti Tallinast või hullemal juhul Soomest, ~3-4päev läks aega.

aga nüüd tevitan, et Aave's on saada. kuulu järgi on Aave NGK maaletooja tartu pool. läksin ja nõudsin bussile BP5ES. võeti riilist :) olin kiirest kättesaamisest nii õnnelik, et ei taibanud kohe ka põrnika omi küsida. aga lootust vist on, sest küünlaid oli neil terve seinatäis.

lihtsalt... inhvoks teile :)
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Postitus Postitas Style »

Kui asja kohal norida, siis NGK maaletooja oli ja on KGKnuttson, kes hiljuti ühines (ostis ära) Aave.
Muideks, Aavest peaks saama ka Hans Pries'i B-osasi VW-le (originaal numbriga). Lubati mulle lähipäevil katalogi tuua...
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

Postitus Postitas ingmar »

Style kirjutas:Kui asja kohal norida, siis NGK maaletooja oli ja on KGKnuttson, kes hiljuti ühines (ostis ära) Aave.
mis siin norida, kui ühinesid, siis pole ju vale väita, et Aave toob maale :P

aga kas kataloog on digi või paberkujul? tahaks ka :)
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Paber, ja päris paks, sest seal on kõik VW-d sees. 50% nendest on enam levinud osad, nagu puksid, alusvanker, süüteosad. Kuid on ka selliseid, mida tava b-kaupluses ei leia.

Leidsin netist ühe koha, kus on nn. VW-de osade risttabel: originaal osa nr., nimi ja mis sõidukeile ta sobib. Aga praegu ei leia oma Bookmarkidest - peaks vist need korda viima ;)

PS. Leidsin ühe ONLINE katalogi, küll ainult Põrnikatele ja saksa keeles. http://www.vw-classic.net/
Kasutaja avatar
saar
raja tänava klient
raja tänava klient

Postitus Postitas saar »

Kas võib loota, et edaspidi saab ka muid juppe meie masinatele Aavest?

Ma ei mäleta konkreetset varuosa, mida ma otsisin, aga Aavest öeldi siis, et "mine VW esindusse" ...
maru rahulik!
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Veel üks online. Enamus osi omab ka fotosi ja orig.numreid. http://shop.volkswarenhaus.de/ - saksa keeles
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Lõpuks veel üks kataloog, ingelite keeles :) http://www.wolfsburgwest.com/index.cfm
Mu arust üks parimatest, mida ma siiani kohanud olen. Aga seda risttabelit ikka ei leia... Äkki oli see kodus?..
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

saar kirjutas:Kas võib loota, et edaspidi saab ka muid juppe meie masinatele Aavest?

Ma ei mäleta konkreetset varuosa, mida ma otsisin, aga Aavest öeldi siis, et "mine VW esindusse" ...
Küsi foorumis (või privas) mis jupp huvitab - saan Aavest online vaadata saadavust.
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Leidsin lubatud lingi - oligi kodus:
http://www.pacificparts.net/vw_catalog/1VWcatalog.htm
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Style kirjutas:Hans Pries'i B-osasi VW-le (originaal numbriga). Lubati mulle lähipäevil katalogi tuua...
Sain lõpuks selle kätte ja olen väga pettunud - õhkjahutusega asjandustele on väga vähe juppe pakkuda :( Vanasti oli neid ikka rohke´m seal kataloogis. Või mäletan ma siis valesti...
Vasta