Keegi just väitis et Eestimaal on mootoreid küllalt... Tunneks siis huvi, mis 2-ne bussimootor võiks maksta? Ja mis komplektsuses? Mu oma läks vist kogu komplektiga minema...
Tartus on telliskivide fänne ja ledub mitmeid asju:)
Täpsustad ehk otsitavat mootorit (jahutus, maht)? Hind oleneb mootori seisust, võimalik on mootor remondituna saada.
korras mootor on suur vedamine ja sellega ei tasu eriti arvestada. korras mootorid sõidavad ringi ega ole müügis. sul tuleb neid 3-4 tükki osta, neist üks on siis ehk enamvähem või annab mitmest ühe kombineerida.
Toetan Mardi arvamust 100%,vaevalt et elujõulisi eriti leidub.Ise ootan näiteks vända saalesid juba mitmendat kuud erinevatest eesti firmadest (Forss jne.)aga siiamaani laiutavad ainult käsi iga paari nädala tagant
Üks pakkumine http://www.volkkaripalsta.com/keskustel ... php?t=9023 .minu mootor 2,0 ja tähis CU. Nii Forsist,kui ka AAVEst olen pika ninaga jäänud.Kuna vända ja kepsusaaled identsed Porsche914ga on ka hinnavahe neljakordne võrreldes põrnika juppidega Ilmselt on hinna põhjuseks Porsche kiri.
bill kirjutas:minu mootor 2,0 ja tähis CU. Nii Forsist,kui ka AAVEst olen pika ninaga jäänud.Kuna vända ja kepsusaaled identsed Porsche914ga on ka hinnavahe neljakordne võrreldes põrnika juppidega Ilmselt on hinna põhjuseks Porsche kiri.
Aitäh! Praegu ootan veel poolteist nädalat,kuna on tellitud (hind738eeku).Aga kui kätte jällegi ei saa siis vajan kindlasti.Hind enam ei loe sest vaja lõpuks midagi kokku ka panna.Ise mõtlesin juba CSP-st tellida.Sakslastel vast ikka on olemas.Hind pea sama.