1302 esiosa
Moderaator: ingmar
1302 esiosa
Sooviks osta jätkuvalt sellist osa kerest.
- Manused
-
- nina.jpg (28.91 KiB) Vaadatud 9014 korda
Re:
soendaks seda teemat ka uuesti
Re: 1302 esiosa
Tartus nina vedeleb ringteel....umbes niipalju kui sul vaja aga kas ta just 1302 oli ma ei mäleta....kunagisest starcafest ta vist välja kisti ja vedelema jäeti.
Kuna sul just 1302 vaja siis mööblit sa temast ilmset ei tee....mida huitavat siis küll???
Kuna sul just 1302 vaja siis mööblit sa temast ilmset ei tee....mida huitavat siis küll???
see oli esimene põrnikas,mille kunagi avariilise esininaga ostsin .Siis sain Viljandist tervestükis plastnina,mille plaanisin ette istutada ja suure hooga lõikasin esinina koobastest saati tühjaks.Mida ma sel ajal ei teadnud oli see,et põrnikaid on nii erinevaid mudeleid ja see plastist tükk oli vana kurvasilmse kujuga.Loomulikult see ei sobinud sinna ja nii ma selle PommiJürile edasi müüsin.Nüüd siis see masin seisab siiani ilma ninata.Aivariga jäi ka meil see kere teema pooleli.Jeff äkki kui tüli ei tee lähed vaatad selle vedeleva tüki üle ja uurid kuda selle sealt kätte saab.Võib ju 1303 ka olla,vähe rohkem tööd on,muidu lõikaks lihtsalt aknapostidest ja karpidest läbi ja vahetaks ära.
Helista onu Annesele, ta peaks sellest autoaia ninast täpsemalt teadma!
onu numbrit ei leia enam...?
Tartu inimesed,ehk keegi viitsib uurida seda osa seal,jõulukaljad minu poolt 

et ma ära ei unustaks võid alates lõunast meelde tuletada....56231442 käin uurin toda nina.