Beetle 66 | Kermo

Sõidad millegagi ringi? Kuuri all vedeleb veel 2 luukeret? Tee pildid, riputa üles, kirjuta jutt juurde et kust said, miks said, mida edasi teed jne...

Moderaator: ingmar

Vasta
Kermo
vaikne tüüp
vaikne tüüp
Postitusi: 7
Liitunud: K Aug 19, 2015 9:30 am

Beetle 66 | Kermo

Postitus Postitas Kermo »

Tere kõikseepere
Juba pikemat aega Foorumi lugeja aga nüüd otsustasin ka teema teha.

Kõik sai alguse ühest sõbrast ja tema armastusest/hullusest õhkjahutustega masinate vastu. Foorumist teada tundud Anvar oli see kellega ükskord koos istudes ma rääkisin et võiks mingi õhuline olla aga kui siis kurvasilmne põrnikas (Anvar muidugi pakkus ka pma varudest T2sid ja mis iganes tal vedeles aga noh ei tõusnud käsi ühegi asja peale). Ma täpselt ei mäleta aga möödas oli sellest hetkest vast pool aastat kui tuli kõne et "kuule, su põrnikas on minu käes, siin sinu nimi lausa peal". Kui kuulsin et 66a ja hästi säilinud siis ega seal palju mõtlemist polnud.
Anvari esimesed saadetud pildid olid mingite aastate tagused:
Pilt
Pilt
Pilt
Igaljuhul minu kätte jõudis kere ja põhi eraldi.
Pilt
Kere tuli aga väga huvitavat pidi :D :
Pilt
Lõpuks leidsid mõlemad tükid koha garaazis ja töö võis alata.
Pilt

Hetkel käib põhja keevitamine ja vaikselt vaatan ka mis seisus mootor on. Täpset plaani mis sellest tuleb ei ole. Esimese hooga tahaks põhja korda teha, kere juures suuremad augud ära lappida ja siis kokku tagasi panna. Natuke sõita ja siis võib võtta kere taastamise käsile. Niipalju kui võimalik üritan hoida vana asja alles.

Kuna ma suurem asi kirjutaja pole ning lisaks on tekkinud palju sõpru ja tuttavaid kes küsivad kuidas ehitamine läheb, siis otsustasin hoopis teha videopäeviku.
Videote tegemisega oli ennem kokkupuude ümmargune null aga asjade mitteoskamine pole mind kunagi taksitanud. :lol: :lol:
Keda huvitab selline asi siis võid neid vaadata: https://www.youtube.com/watch?v=1ocDgPj ... BTbwesvegu" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta