Olen huvitatud ühest odavast põrrast, millel mootor ja käiguosa töötaksid.
Selline poolik projekt nagu jõgeval müüdi oli päris täpne minu soov. http://www.beetle.ee/foorum/viewtopic.php?f=8&t=3297" onclick="window.open(this.href);return false;
Jään vastust ootama,
Aitäh
Mees
O: Põrnika
Moderaator: ingmar
Re: O: Põrnika
Unustasin öelda, et aasta-arv ei mängi erilist rolli
Helista 5035341
Mul siin seisab üks sinine ja maksab täpselt 11111.- krooni vana raha ehk 710,12.-euri.(käibemaksu ei lisandu)
Ei kopikat rohkem ega vähem. Mootor pidavat hea olema ja veljed ka! käigukast töötab ja istmed on ka olemas!
Kere on täpselt nii nagu on ise pead vaatama. Auto asub Vellaveres.
Mul siin seisab üks sinine ja maksab täpselt 11111.- krooni vana raha ehk 710,12.-euri.(käibemaksu ei lisandu)
Ei kopikat rohkem ega vähem. Mootor pidavat hea olema ja veljed ka! käigukast töötab ja istmed on ka olemas!
Kere on täpselt nii nagu on ise pead vaatama. Auto asub Vellaveres.
Müüa PÕRNIKAS va. 1975
Mootor: 1200
Värvus: oranz
Täiesti korras, pea uued rehvid, mootor nagu kell, sisu samet.
Hind: 4000.- EUR
Täiendav inf.
5040158
Mootor: 1200
Värvus: oranz
Täiesti korras, pea uued rehvid, mootor nagu kell, sisu samet.
Hind: 4000.- EUR
Täiendav inf.
5040158
- kaupz
- raja tänava klient
siin pakutakse mitut:
http://www.beetle.ee/foorum/viewtopic.p ... 1&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;bill kirjutas:üritaks ikka kompleksena pakkuda,ei ole seda aega ja kohta et jupitama hakata momendil.
Samas on olemas veel kaks doonorit:
üks väga tugeva kerega 1302,millel esininaosa tahab tööd saada,sisu lahti võetud aga leidub kõike,1302-l väga hea mootor1500(SolexPII,sportsumpa,teine õlipump filtriga jm.)
ja veel on olemas terve 1300 mudel ,millel põhi roostes,muidu kere kõva,swing kastiga,mootor puudub.Kel huvi helistage 55520300
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day