M. VW 1,2 mootor 1960 a.

äritegevus meie armsate liikurite ümber

Moderaator: ingmar

Vasta
Raitsi
vaikne tüüp
vaikne tüüp

M. VW 1,2 mootor 1960 a.

Postitus Postitas Raitsi »

Müüa VW põrnika mootor. 1192 cm3. Mootor on kunagi käima pandud kuid ei ole töötanud kuna puuduvad klapikambri kaaned. hind 4500 eek`i. kui juhtumisi peaks olema ostusoovi siis saata mulle kiri raitsi112@gmail.com
Manused
6.JPG
5.jpg
2.jpg
3.JPG
1.jpg
Viimati muutis Raitsi, E Aug 09, 2010 3:29 pm, muudetud 1 kord kokku.
Raitsi
vaikne tüüp
vaikne tüüp

Re: M. VW 1,2 mootor 1960 a.

Uus hind 6000 eek`i
Teet
paranemislootuseta
paranemislootuseta

Postitus Postitas Teet »

hommik,

hinna korrigeerimine allapoole on mõistlik - ilmselt on "sihtgrupiks" küll põrnikaomanikud, kuid 6V statsionaarmootor ei ole just parim alus keret liigutava funktsionaalsuse saavutamiseks.

muidu aga vahva ja hästisäilinud asi.
kas teda käivitatakse vändast ning kas see on olemas? Mis raamat on kilekotis ning kas üldisem kirjandus (mis ei räägi "Typ 122"-st) on ka eraldi kaubaks?

terv,
Teet
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

Postitus Postitas ingmar »

kes tahab originaali, sellele on 6v ju möödapääsmatu. sa Teet ju ise originaali-purist ja kirtsutad nina iga kord, kui keegi midagi "tuunib". tunnistan, et kui oleks raha (ja oleks vastav masin tööjärjekorras eespool), oleks see moto mulle kui rusikas (või näpp sõbrale) kuhugi, '60 ex-mango buss kohe kui ootaks seda :)
Raitsi
vaikne tüüp
vaikne tüüp

Vänta kahjuks ei ole. Kilekotis ei ole raamatut vaid peotäis erinevaid tihendeid. mõte oli, et kõik asjad lähevad mootoriga kaasa aga kui keegi tahab midagi eraldi siis tehku pakkumine. kõik müügiks :D mootorit ei jupita.
Raitsi
vaikne tüüp
vaikne tüüp

Jaanipäeva eri 5000 eek`i
Raitsi
vaikne tüüp
vaikne tüüp

viimane võimalus 4500 eeki. kui keegi ei taha siis võtan juppideks ja viin kuusakoskisse. niisama ka ära ei anna.
Teet
paranemislootuseta
paranemislootuseta

Postitus Postitas Teet »

Raitsi kirjutas:viimane võimalus 4500 eeki. kui keegi ei taha siis võtan juppideks ja viin kuusakoskisse. niisama ka ära ei anna.
...ja saad tema eest 500eek + kahjurõõmu?
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Kasutaja avatar
jeff01
paranemislootuseta
paranemislootuseta

Postitus Postitas jeff01 »

Raitsi kirjutas:viimane võimalus 4500 eeki. kui keegi ei taha siis võtan juppideks ja viin kuusakoskisse. niisama ka ära ei anna.
Tee pool päeva tööd ja võta ta juppideks....kuluta bensiini ja taaskord aega ja vii kuusakoskisse ja näed, et isegi 500.- ei tulnud tagasi. Oleks selle päeva kasõi tööjuures veetnud oleks juba rohkem teeninud. Kui eelistad oma aja ja närvikulu raiskamist ja kuusakoskit sellele, et antud mootor sama hinna eest kellelegi etusiastile müüa siis on asi juba eestlaslikust kadedusestki kaugemal ja tuleks ehk juba diagnoos panna.

Selle mootoriga pole suurt midagi teha ja kui vähegi raha tahad siis pane ta oksjonile ja saad ka õiglase hinna. Mina teen esimeseks ja viimaseks pakkumiseks 500.- sest sealt pole tõeti midagi suurt põrnikale võtta (isegi plokk on erinev) Ma pole ka absoluutselt kurb kui ma teda ka ei saa (99,9% see nii ka on) sest pole ju väga vaja sellist asja riiulile roostetama.

4000.- on summa millega mina ostsin praktiliselt uue 1600se mootori mis on ka autole mõeldud.
(kasutatud plokki oli pandud korralik vänt, uued saaled, uued rõngad/kolvid/silindrid, porditud plokikaaned, 009 jagaja, moditud õlipump, kraaditud nukkvõll jne Peale rebuildi polnud see mootor minutitki veel käinud nii et asi oli tõesti uus.

EDU müügil! siiralt.
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

mina isiklikult ehk pakuks rohkemgi kui jeff (st siis üle 500), sest mul on '60 aasta buss, kus originaalis on 1200cc peal. aga jah 4k eest ei näe mind jooksmas seda tooma
Kasutaja avatar
Indrek
Aktivist
Aktivist

Postitus Postitas Indrek »

ingmar kirjutas:mina isiklikult ehk pakuks rohkemgi kui jeff (st siis üle 500), sest mul on '60 aasta buss, kus originaalis on 1200cc peal. aga jah 4k eest ei näe mind jooksmas seda tooma
Ning Sa ikka ei usu, et seda stats.mootorit on keeruline auto peal kasutada?
-The goal in Life's Journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out and shouting "holy shit what a ride!"
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

ah ei noh... tegelt tunnistan puhtsüdamlikult üles - ma EI TAHA 1200cc motoga bussi. ei taha. ma tahaks ikkagi sõita bussiga ka
Vasta