Põhja kaitse hiiliva roosteussi eest

õpetused, nipid, kogemused, küsimused, vastused, probleemid, lahendused

kõik, mis pole konkreetselt mudeli kohta käivad teemad

Moderaator: ingmar

Teet
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Postitusi: 749
Liitunud: R Juun 09, 2006 7:43 pm
Asukoht: Jälgimäe, Saku vald

Postitus Postitas Teet »

sellest muundurist oleks hea kuulda - ehk on parem, kui mu kasutatav (pildilolev CRC toode):
http://teet.luarvik.org/v/asjalik/DSC01065.JPG.html
tõmbab pinna samuti sinakashalliks - pildil pudelikeste aluseks olev (liivapritsitud malmist) kuivkäimla pott on tund enne pildistamist konserveerimise eesmärgil üle pintseldatud.
pildil olev Buvanol jääb pigem pruunikas (ise kah pruun) ning mulle isiklikult tundub, et on lahjem kraam.
paar pilti muunduriga konserveerimisest - ca poolteist aastat tagasi liivapritsitud kaaned, mis on tänaseni seisnud garaazhis ja keldris:
http://teet.luarvik.org/v/asjalik/DSC01061.JPG.html
http://teet.luarvik.org/v/asjalik/DSC01062.JPG.html

kaaned olid üksteise sisse laotud - ilmselt on nende vahele jäänud suurem õhuniiskus ning seda pole muunduriga töödeldud pind suutnud "taluda". Need küljed, mis ei ole "ummuksis" olnud, on ok.
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Kasutaja avatar
jeff01
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Postitusi: 917
Liitunud: P Aug 03, 2008 8:32 pm
Asukoht: Tartu

Postitus Postitas jeff01 »

sinu pildil olevat parempoolset toodet olen kasutanud ja minu mälu järgi ei olnud see nii effektiivne kui se väike must pudel. (Must oli mahult ehk 3-4x väiksem ja kandiline)

Kahjuks ei meenu nimi ja usun et ma ei pööranud sellele ka tähelepanu siis kui ta ostetud sai (Sepa turu auto poest sai parimat küsitud ja too mulle anti, aastaid on sellest möödas vist juba enam kui 5)


Punastes poole liitristes olevaid vene lurre olen kah kasutanud ja mind häirib see et nad nii solgi moodi seal pudelis on....tükke täis, pruunid jne :D kuidagi lahjad kah. Oma põrnikal kasutasin kah seekord odavat (35.- 0,5l) "Lesta" oli äkki nimi ja võib öelda et parem kui need pruunid ja umbes sama mis se sinu pildil olev parempoolne ja teda õnnestus ka pihustiga pritsida ilma et otsa umbe tõmbaks. Liitriga (70.-) käisin üle põhja, osa mootoriruumist ja karbid-astmelauad ja seda kõike 2 korda. Eks katsun järgmine kord poes silmad lahti hoida, ehk veel lettidel aga jah seekord ei otsinudki teda kuna pidasin nii suure ala üle lödistamist liialt kalliks.
Vasta