Mure järgmine.....

mitte otseselt muude teemade alla minev mula :)

Moderaator: ingmar

Vasta
New wave
teadja-inime
teadja-inime
Postitusi: 47
Liitunud: R Aug 29, 2008 8:26 pm
Asukoht: TOILA

Mure järgmine.....

Postitus Postitas New wave »

minu auto ei pidanud stangesid saama,KUID igal pool meie linnas(Jõhvis siis) ÜV's kus käisime öeldi et ilma hakkad ainult trahve koguma, üks politseinikonu ütles samat asja.

mis ma peaksin tegema?
kuidas klubilised ilma sõidavad?:P
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Postitusi: 1171
Liitunud: R Mär 26, 2004 6:54 pm
Asukoht: TLN
Kontakt:

Postitus Postitas Style »

ARKist saad täpset infot. Aga ega need stange-vabad Põrrad igapäeva liikurid ka pole, et neil polliga tihedaid läbisaamist...
Kasutaja avatar
jeff01
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Postitusi: 917
Liitunud: P Aug 03, 2008 8:32 pm
Asukoht: Tartu

Postitus Postitas jeff01 »

njh, keegi võiks selle seadusepunkti välja ajada et misasi siis peab lõppudelõpuks küljes olema..... Põrkeraud, stange, pamper vms iganes ja mis kujul. Minu autol need asjad kah puuduvad aga sarnase kujuga moodustis on olemas (autoga ühes tükis)
Kasutaja avatar
bill
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Postitusi: 606
Liitunud: N Veebr 05, 2004 6:46 pm
Asukoht: TÜRI
Kontakt:

Re: Mure järgmine.....

Postitus Postitas bill »

Kui sul stange kohtasid tiibadel lahtiselt pole,siis ütle et pole kunagi olnudki.Las näitavad paberi peal,kus põrnikal need ettenähtud on.Olen kindel,et mitte üks paber neil ei näita,et peavad olema.Põrnikad on Eestis arvel ainult paari numbri järgi 1200-1300 ja keegi kurat ei tea milline see auto välja peab nägema.Ülevaatuse mees on põrnikat kindlasti ainult Herbie filmis näinud-kui sedagi.Kui ise viimati ühte vormistasin(ca aasta tagasi)siis ütlesin et tahan panna 1600 motot :lol: .Siis otsiti ja otsiti andmebaasis ja öeldi et nii suure motoga isendeid meil polegi!? Järelikult sõidame kõik kuni 24 kw igiliikuritega. Ja veel sain tookord targemaks,et veokonks pole ka ettenähtud(kuna ilmselt pole kunagi kuhugi seda kirjutatudki).
Aga jah-ega miilitsatega vaielda pole mõtet-kui tahavad,siis keeravad-MÕNUGA.
evar
teadlik element
teadlik element
Postitusi: 17
Liitunud: K Nov 07, 2007 11:35 pm

Postitus Postitas evar »

Ma ei ole kindel, et kui politseid teepeal ilma pumperiteta peatavad, kas nad siis trahvi saavad selle eest teha või ei. Minu teada saavad nad sellisel juhul ainult kordusülevaatusele saata. Võibolla ma eksin. Lihtsalt .. kuidas nad saavad teha trahvi asja eest, mida nad tõestada ei suuda.
Alati on võimalik ka kiirmenetlusega (või hilisema kohtuvälise menetlusega) mitte nõus olla ja vaielda, et sinu mudelil ei olnudki pumpereid, sellisel juhul peaks see jääma TÜVi või ARKi otsustada, kas sul peavad pumperid olema või ei.
Kasutaja avatar
trunkmonkey
teadlik element
teadlik element
Postitusi: 21
Liitunud: T Juun 01, 2004 6:42 pm
Asukoht: Tartu / TTÜ
Kontakt:

Postitus Postitas trunkmonkey »

Minul on küll mitte põrraga aga Miniga hetkel sama jama. Sõitsin ülevaatusele kohale ja enen kui mind üldse sisse lasti öeldi , et no aga see auto pole ju kopmplekte. Kus Sul stanged on.?!

Tegin siis lolli nägu ja rääkisin , et ei ei nii ma ta ostsin ja ei tea mina midagi. Saksamaal oli küll TÜV tehtud. Vanamees ütles ,et temal on täiesti ükskõik sellest saksamaast ja seal võis ükskõik mida olla...

Hiljem mõmises , et no kui sa 5km/h vastu seina sõidad siis peavad tuled terveks jääma ( ehk, et kui ei ole stanget on tuled esimesed asjad mis kokkupõrkel ette jäävad, vähemalt Minil)

Tahtsin talle siis näkku karjuda : " Trrrra. Mis vahe seal on see on ju MINU auto ja need on ju MINU tuled. Mis see Sinu asi on mis esimesena katki läheb.."
Aga istusin hoopis autosse ja sõitsin minema. Nüüd polegi uuesti proovinud. Ei teagi tõesti mis teha... peaks vist kuskil seadustes uuristama.

Ma saan aru , et moodsatel autodel on nad seal eelkõige jalakäia ohutuse tagamise eesmärgil aga no kuulge.... Mini või Põrra, see kuradi stange ei päästa seal küll midagi !
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Postitusi: 2380
Liitunud: E Dets 08, 2003 10:53 am
Asukoht: Liikva, Harjumaa
Kontakt:

Postitus Postitas ingmar »

räägin ka oma teadmise ära... st maantee peal toimuvat ei tea, aga ÜV punktis peavad stanged küljes olema. ainult ühel pool olev stange ka ei sobi. nüüd... sõbra põrnikal on "t-bar"id (made in vellavere) ja just küsisin, kuda tal on olnud - vastas, et pole mingit probleemi ÜVst läbisaamisega olnud
Vasta