Tere! Soetasin endale umbes aasta tagasi põrnika. '74 1200. Nüüd on elus selline periood, kus ei ole enam aega asjaga tegeleda. Ma olen asunud juba autot lahtsi võtma, aga sinnapaika see on jäänud. Kel vähegi ostuhuvi võtke ühendust. mart@pby.ee
Tere. Kirjutad, et oled auto võtnud lahti. Küsimus, kui lahti? Kas kere vajab väga mahukat keevitust, kas mootor on enam-vähem OK? Kus auto asub ja kas näha saab? Lugupidamisega.
põhjas on kolm auku üks on peopesa suurune, teine on umbes 2 x 2 ja üks on selline ühe näpu auk. mootor olevat 3 aastat tagasi kapitaalremondi saanud ja pärast seda on sõitnud umbes 100 km. Auto asub Põltsamaal. Ma tegelikult täna lähen sinna ma võin teha täiendavaid pilte kui on soovi.
muutsin viimased pildid ära, tiba väiksemaks. 3000px resoga pilti üles riputada on minu arvates kuritegu. liiga suured mahult, liiga suured vaatamiseks. järgmised pildid palun panna väiksemad. üle 1024px hakkan virisema uuesti.
vabandan piltide suuruse üle. ma ei saanud maciga ühlele keelele. Mootoriga on selline asi, et kui sa mootori maha müün mis ma selle kerega siis teen. Kui sul on mingisuguseid häid ideid siis anna teada, minuga saab läbi rääkida