O:Tagatiibade plekikesed
Moderaator: ingmar
O:Tagatiibade plekikesed
Suured tänud Stylele, viled ja astmelauad olemas. Nüüd vaja ainult neid plekikesi.
Pakkumistele olen avatud telefoni teel, mail ja pm ei pruugi olla kõige kiirem viis mind tabada!
5246121
Allar
Pakkumistele olen avatud telefoni teel, mail ja pm ei pruugi olla kõige kiirem viis mind tabada!
5246121
Allar
Viimati muutis Leedu, N Mär 20, 2008 8:35 pm, muudetud 2 korda kokku.
Põrnika mootorile sobivad ka '83-'91 T3 bussi 1,9 ja 2,1 bensiinimootorite (vesibokserite) klapikambri kaaned. Neid saab ehk mõnest jupifirmast osta või tellida ehk siis hoopis mõnest romulast leida. Pruugitud kaantel on tihti roosteaugud sees (kui mootor on kaua seisnud).
Tõeline auto sõidab ilma veeta!
-
- paranemislootuseta
Re: O:Astmelauad, tagatiibade plekikesed ja viled ´71 1302s´
kas Sa kaubandusvõrku oled ikka vahepeal külastanud? Astmelaudu päritakse siin mitmes rubriigis ning mitmes teemas viidatakse ka kaupluse pihta 
isegi kui rahakott on õbluke, on pood siiski parim koht asjade saamiseks (üllatus-üllatus!). Alles eile ostsin Forsist letikaubana "viled". Maksid 41eek/tk ning näevad German Qualityd välja. Väidetavalt pole nende kvaliteedi üle ka virisetud.
t,
Teet

isegi kui rahakott on õbluke, on pood siiski parim koht asjade saamiseks (üllatus-üllatus!). Alles eile ostsin Forsist letikaubana "viled". Maksid 41eek/tk ning näevad German Qualityd välja. Väidetavalt pole nende kvaliteedi üle ka virisetud.
t,
Teet
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Üllatus üllatus- ma isegi olen kuulnud ja kogenud seda, et pood on parim koht asjade soetamiseks. Rahakott pole ka õbluke. Aga poodi, mis astmelaudu müüks pole kohanud. Kõik tellimise peale ja liiga pikk aeg kulub selleks. Tänud Stylele- Tema pakutud astmelaudade ooteaeg oli lühim!Teet kirjutas:kas Sa kaubandusvõrku oled ikka vahepeal külastanud? Astmelaudu päritakse siin mitmes rubriigis ning mitmes teemas viidatakse ka kaupluse pihta
t,
Teet
Kogu seda kraami küsin foorumis sellepärast et vbolla on keskil midagi üle jäänud ja soovib sellest vabaneda!
Ja veel seda, et tegelikult poe see post kurjustava või ülbe varjundiga
P
Leedu
Viimati muutis Leedu, T Mär 18, 2008 7:23 pm, muudetud 1 kord kokku.
- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
lihtsalt kommentaariks vahele, minu isiklik viha Forssi vastu, et pole see pood midagi nii kiita. tõsi, tavaautole saab. tõsi, vahest võib ka vanale VWle saada. aga et Jopexist tellitakse NELI korda aastas... WTF?! jala käivad toomas? aga nagu alguses ütlesin - minu isiklik ebasümpaatia sellise poltiitika vastu.
-
- paranemislootuseta
vabandan. Minu postitus oli ülbe varjudiga (kuigi võõrastes tengelpungades sobramise süüd ma omaks ei võta)... Nagu välja tuleb, annab foorum tõesti mõnest teatud poest paremad tarneajad ning kliendisõbralikuma teeninduse. Nagu olen aru saanud, tasub Andrest asjade saamise eesmärgiga täitsa tülitadaLeedu kirjutas: Ja veel seda, et tegelikult poe see eelmine post kurjustava või ülbe varjundiga

eelmine reede andis tõttöelda mulle (taas) põhjust Forsi VW-poole sarjamiseks. Anoh - see pole siinne teema ja pealegi olgem ikka positiivsed

piiss,
Teet
alias 13piisab