pidurite probleem bussil

bussid kuni aastani '79 ehk esimene ja teine keremudel

Moderaator: ingmar

Kasutaja avatar
martr
raja tänava klient
raja tänava klient
Postitusi: 188
Liitunud: R Sept 08, 2006 1:51 pm
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas martr »

enne oli nii, et ühelpool oli see klamber puudu ja teiselpool kõik korras, pidurdas ka vägagi hästi, käis veel milallgi kevadel ülevaatusel ja ju siis oli ka see klamber veel paigas, ja pidurdasid siis kõik rattad võrdselt ja korralikult.
ja ju siis selle klambri kadumisega siis miskit seal paigast läks, igatahes läks viimase paari sõiduga siis kogu ratas parajalt tuliseks. lahti võttes oli ka siis üks see kinnituspulk seal juba lahti tulemas ja vahetasin seal siis mõlemad need pulgad ja klambri. klotse nüüd valetpidi küll ei pannud, või kuidas neid seal ikka valesti panna saab, päris metalli poolega pidurdama ei hakka 8).

nüüd kui seda ventiili seal torkisin, siis ei pidurda enam vist üldse, selle õhutamise peab veel enne suuremat torkimist ikka korralikult ära tegema.
enne eilset pidurdas natuke, ja ka nagu ühtlaselt kõigiga aga lihtsalt mitte piisavalt.
Kasutaja avatar
sander
teeb vahet tõukurvarda düüsil ja jagajal
teeb vahet tõukurvarda düüsil ja jagajal
Postitusi: 54
Liitunud: P Okt 15, 2006 8:19 pm
Asukoht: harjumaa-tallinn

Postitus Postitas sander »

siis õhuta korralikult. pane keegi roolitaha ja las pumpab natuke siis vajutab piduri põhja, hoiab pingeall ja hüüab"vajutan", sina siis keerad õhutus mutrit veidike lahti ja lased õhku ja õli välja, siis kui piduripedaal põhja vajub hüüab vajutaja"põhjas" ja sina keerad mutri kinni, alles siis saab lasta pedaali tagasi üles, ja seda korrata niikaua kuni enam õhku ei tule, tuleb ainult puhas õli. tuleb siis alustada kaugemast rattast ja liikuda ligemani. Ei tohi unustada õli juurde valada kui peaks norm lamgema.

see jutt oli siin küll kirjas aga . . .


Ja selle pidurid kuumaks asja juurde, minul ei ole juhtunud et silinder jääb kinni, mul rohkem supordi liuguritel kumm läheb katki ja siis sodi täis ja enan ei libise(kiilub kinni).
plaan A 2012 suvi
Kasutaja avatar
martr
raja tänava klient
raja tänava klient
Postitusi: 188
Liitunud: R Sept 08, 2006 1:51 pm
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas martr »

pidurid jälle korras nüüd, sai natuke õhku välja aetud, siis vastavalt eelpooltoodud juhistele, et tänud! ju se õhk uidagi nende klotside sikutamisega sinna sisse pääses.
möödunud nädal maha sõidetud jälle oma 800 km, ühel kenal õhtupoolikul Munalaiu sadama lähedal läks siduritross, kuna oli väike aimus, et see minemas, siis olin endale tagavara ilusti bussi sokutanud, sai veel niipalju sõita, et kämpimiskohta parkida lubas ja siis õlle kõrvalt sai ka õnnelikult vahetatud, ja siis juba teise või kolmanda õlle kõrval kui käed juba mustad, võtsin hoogu ja vahetasin igaks juhuks ka geneka rihma ära - et ei oleks vaja jälle kuskile tobedalt teele jääda.

Päikest,
Mart
Kasutaja avatar
Kaarel
raja tänava klient
raja tänava klient
Postitusi: 193
Liitunud: E Jaan 05, 2004 4:08 pm
Asukoht: Tartu

Postitus Postitas Kaarel »

nu,kui viina oleksid võtnud, oleksid mootori ka ää vahetanud.
karlamurlasurlavurlakaturla
Vasta