Kahjuks või õnneks on eestis kiirendust sõidetud 20 aastat ja seetõttu pole see enam nii nõrgal tasemel, et paned pmt stock mootori kergemasse autosse ja oledki konkurentsivõimeline. Reeglid on jõudnud Soome- Rootsi tasemele mis on vägagi tegevad riigid dragi mõistes. Kui ma oleksin võtnud see 250kw välja taga astsevast õhkjahutusega mootorist oleks see justkui Street klassi sobinud, hetkel läheb selline keremodifikatsioon aga backhalfi alla mis tähendab, et mul on 2-3x liiga vähe jõudu et konkureerida

Veidi imelik on mõelda, et 5+ aastat tagasi ma ise "Street" klassidjustkui lõin ja nüüd seal sõitmine justkui keelatud oleks
Õnneks pole ma väga kurb sest seda autot sai ehitatud veidi teisel eesmärgil

Eesmärgi täitumisele olen aga üsna lähedal ja võimalik, et juba järgmisel aastal saab see täidetud. See on siis ca 9 aastat peale auto ostmist

Ma tahan sõita selle autoga 10s.....ehk siis 10.999 on juba täiesti piisav. aga tahan teha seda nii, et sõidan üritusele ise kohale. Ehk, et tahan, et sellest saaks 10s tänavaauto (Ülevaatuse omamine pole minu joaks kuigi vajalik....mu eelmine ja ka praegune igapäeva auto ei oma seda.) Peale seda on auto minu jaoks ehk ammendanud kuid müüki läheb vaid äärmisel vajadusel.
Panen siia ka teaseri teemast mis seletab ehk seda ammendumise juttu:
teemat vast tegema ei hakka kuna autode vastu on huvi siiski minimaalne

aga plaanid on ehitada sinnamaani kuhu on mõistlik ehitada. kuna selle mootori ja käigukastiga on see 700hp piirides siis tuleb kere ehitada 700kg kanti sest see on mu järgmise auto "target"