tänasest loen põrnikat oma masinapargi täieõiguslikuks liikmeks - õnnestus operatiivselt oma valdusesse saada hunnik juppe. Kui on masin, siis olgu ka motole varuosi-lisaseadmeid. Muidu pole õige masin
Need asjad siis minu käes nüüd.
tundub-arvan, et asjade "kokkuajaja" oli 1.6 bussi omanik kunagi. Aga sel teemal ei ole mul mõtet filosofeerida - 1.6 moto kokkupanekust on laias laastus puudu vaid plokk (juhul kui põrril on vaid üks nukkvõll, millel nukkasid kudagi vähe. Ma pole motot (veel) lammutanud

). Oodatud tagavaramootor pole niisiis mägede taga
üleliigsetest (= "mitte 1.3/1.6 T1 või dubleeritud") asjadest olen otseloomulikult klubiliste rõõmuks nõus loobuma. Megahää oleks mudugi vastu saada mõni puuduv salongitükk või vanem, ilma bensunäidikuta spido (enda uuema annaks siis kohe ära). Õhtul teen suuremat sorti inventuuri, aga põgus ülevaade:
http://teet.luarvik.org/v/volksutykid/
viimase pildi korvis on peaasjalikult kaanes sisalduvad asjad, aga ka mõned kolvisõrmed, paar karbussi (34 PICT-3) jne. Pilte ei teinud bussi peeglitest ja spidost (no siuke buss nigu Ingmari "kleepsukogu"). Ka summuti ning soojavahetid (minu silmis vanaraud - v.a.parem soojavaheti) ei kippunud pildile - need paistsid samas vägagi T1 olevat...
...ja Andrese küsimusele põhjavaibast vastab HotCars leht: "Alkuperäistyyliset museokatsastukseen kelpaavat mattosarjat, käytetään alkuperäisen kumimaton kanssa. Muista mainita värikoodi tilausnumeron jälkeen."
ehk ta ei valeta
'täh Arvi, Juhaga "Keiteleen Kone"st võtan kohe esmaspäeva hommikul ühendust.