Põrnika ja Bussi Pood
Moderaator: ingmar
Põrnika ja Bussi Pood
Vahetuse võimalus: teise rääkiva sõiduki vastu
Re: Põrnika ja Bussi Pood
Kuidas te kliendi usaldust võita kavatsete?
Tahaks lugeda nimesid ja kontakte. Anonüümne tekst, mis seal on "Meist" rubriigis, just ei julgusta oma andmeid sinna sisestama... või ülekannet tegema... enne kõike tahan ma teha päringu Krediidiinfo, Äriregistri, Ametlikudteataanded.ee ja EMTA andmebaasi.
"Põrnika ja Bussi Pood on tegevust alustav ettevõtmine, mille eesmärgiks on aidata Eestimaa õhkjahutusega VW omanike varuosade soetamisel."
Teiseks on internetikaubanduse puhul väga oluline kauba tagastamise küsimus... ja mis teil seal kirjas on?
"Kauba tagastamine on eraldi läbiräägitav.".
Mul oli teadmine, et müüja peab kauba tagasi võtma ilma läbirääkimisteta.
http://www.consumer.ee/1251.
A muidu jõudu!
Tahaks lugeda nimesid ja kontakte. Anonüümne tekst, mis seal on "Meist" rubriigis, just ei julgusta oma andmeid sinna sisestama... või ülekannet tegema... enne kõike tahan ma teha päringu Krediidiinfo, Äriregistri, Ametlikudteataanded.ee ja EMTA andmebaasi.
"Põrnika ja Bussi Pood on tegevust alustav ettevõtmine, mille eesmärgiks on aidata Eestimaa õhkjahutusega VW omanike varuosade soetamisel."
Teiseks on internetikaubanduse puhul väga oluline kauba tagastamise küsimus... ja mis teil seal kirjas on?
A muidu jõudu!
maru rahulik!
Tänud komentaaride eest, võtan tegutsemiselesaar kirjutas:Kuidas te kliendi usaldust võita kavatsete?
A muidu jõudu!

Kauba tagastamine on natuke muu teema... Selle üle võime vaielda.
Võin öelda, et vägagi hästi toimiv teenus! edu ja jaksu edaspidi!
Vahetuse võimalus: teise rääkiva sõiduki vastu
Võin samuti julgelt seda poodi soovitada, olen korduvalt kasutanud ja pole pettunud kordagi..
1966--->hea aasta, kuid aeglane...ja jääb pikaks ajaks selliseks
Heia,
Ega ma ei tahtnud ka kurjalt kuidagi
Pigem: elementaarsed asjad. Mõelge ennast kliendi poolele tänapäeva internetipettuste ajastul.
Ega ma ei tahtnud ka kurjalt kuidagi

maru rahulik!
- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
no... Saare jutus on iva... aga antud teema juures on ka VÄGA suuri AGAsid. meie kuradima pisikeses konnatiigis on pea võimatu tegeleda meie alaga ja mitte tunda teisi "tegijaid"-kaasmaalasi. eriti veel aktiivsemaid, kes asjatavad (antud juhul siis müütavad). seega tekkib tutvus nendega. kui isegi miskipärast mitte endal, siis sõbral või sõbra-sõbral (ja tänu ühisele hobile on kõik tuttavad mingit teed pidi). ehk et see kliendi usaldus on juba teist pidi tagatud. kui poepidaja kärna keerab, siis võib ta eestis tegutsemise osas mõtted ka maha matta. eesti on lihtsalt nii pisike
ja kui ei teku usaldust... no siis ei teki
soomes, rootsis ja igal pool mujal ju niinii palju poode, kust kaupa osta 
üldsegi - kas keegi on lugenud näiteks hotcarsi lehte, mis neil on või kuidas neil on ja kuidas tagastada? mina pole... ometi olen sealt tellinud. nii pea iga kohaga...
ehk minu jupu mõte - need, kes on petnud, need on ka kiirelt põhja läinud, sest õhuliste VWde seltskonnad läbivad ja jagavad infot
ja kui ei teku usaldust... no siis ei teki

üldsegi - kas keegi on lugenud näiteks hotcarsi lehte, mis neil on või kuidas neil on ja kuidas tagastada? mina pole... ometi olen sealt tellinud. nii pea iga kohaga...
ehk minu jupu mõte - need, kes on petnud, need on ka kiirelt põhja läinud, sest õhuliste VWde seltskonnad läbivad ja jagavad infot
-
- paranemislootuseta
hommik,
Saare jutuga nõus - ikkagi "business as usual". Ingmari jutu pihta oskan elulise näitega "tuld" anda - 2006 suvel oma esimest põrnikat (kõlab hästi
) soetades teadsin ma klubilistest vist ainult Indrekut ning ka see ei oleks nii pruukinud olla. Internetist tellimisest ei osanud ma toona midagi arvata ja ei oska seda tänini. Ei julge ka arvata, et jutuksolev pood Andresega seostub - telefooninummerid ei klapi 
küll neid "inimesi tänavalt" veelgi on, kes masina omandavad ja kibekiirelt suuremat hunnikut juppe vajavad, mida esiti vaid "klassikalisi kanaleid" pidi soetada tihkavad. Inimesed, keda ei rahusta teadmine (või kes ei tule selle pealegi), et ainuüksi raha kasseerimisele ehitatud üritused kaua ei püsi - see teadmine ei anna ju garantiid. Ning kui summad juba viiekohalised, on garantii vajalik. Niiet vantsivadki siis "newbied" Forssi ja kuulevad, et justament kõige olulisemad jupid on need, mis hooaja lõpul võib-olla kohale jõuavad...
Andres - kui jutuksolev pood Su oma, siis link siinsele teemale on ju hea reklaam
Teet,
usub et küll Andresega ka edaspidi kenasti kaubale saab
Saare jutuga nõus - ikkagi "business as usual". Ingmari jutu pihta oskan elulise näitega "tuld" anda - 2006 suvel oma esimest põrnikat (kõlab hästi

küll neid "inimesi tänavalt" veelgi on, kes masina omandavad ja kibekiirelt suuremat hunnikut juppe vajavad, mida esiti vaid "klassikalisi kanaleid" pidi soetada tihkavad. Inimesed, keda ei rahusta teadmine (või kes ei tule selle pealegi), et ainuüksi raha kasseerimisele ehitatud üritused kaua ei püsi - see teadmine ei anna ju garantiid. Ning kui summad juba viiekohalised, on garantii vajalik. Niiet vantsivadki siis "newbied" Forssi ja kuulevad, et justament kõige olulisemad jupid on need, mis hooaja lõpul võib-olla kohale jõuavad...
Andres - kui jutuksolev pood Su oma, siis link siinsele teemale on ju hea reklaam

Teet,
usub et küll Andresega ka edaspidi kenasti kaubale saab
Viimati muutis Teet, N Mär 11, 2010 2:49 pm, muudetud 1 kord kokku.
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
aga... aga mida sa siis soovitad "inimesele tänavalt"? minuarust on tal ikkagi valida: kohalik "forss" (noh, suvaline pood), mis tõesti lubab viisaastaku sees 2 kruvi kohale tuua või siis neti kaudu tellida. ja kui nii võtta: mis vahet on www.csp-shop.com ja www.pbpood.ee'l? samasugused müügikohad netis. "inimene tänavalt" ilmselt pole ka kuulnud CSP'st kui suurest ja laiahaardelisest kommuunist. seega pole tal mingeid eeliseid. pigem on eeliseks kohalik pood, kus saab emakeeles suhelda ja inimene on nö oma. lihtsalt et kuskilt peab juppe tellima. kas ootad või riskid. keegi ei sunni ju. antud hetke "garantii" ja tagastuse osas ma mõistan poe juttu, et see on eraldi teema. kuna ma lihtsalt tean poe töötamise põhimõtet. samas pole kordagi pähe tulnud selle üle arutada. koguaeg (no ok, siis kui raha on) tellin sealt. praegugi ootab kuskil poeletil mind minu erikuradikauaoodatud stock oli cooler 

-
- paranemislootuseta
"inimestele tänavalt" ei soovitagi midagi - Saar ülalpool juba soovitas poe "Meist"-osa inimes(t)ega siduda ning nagu aru saan, on see juba juhtunud.
Andresele soovitasin ülalpool viidata praegusele teemale, kus eri inimesed kinnitavad, et üritus on olemas ning toimib kenasti.
need kaks asja aitavad ehk poodi silmitsevatel "inimestel tänavalt" umbusust-kartustest võitu saada. Ja ongi kõik õnnelikud - kaasa arvatud muud varuosamüüjad, keda just ei vaimusta ju tegelikult põrnikajuppide küsimine, kuna nende leidmiseks tuleb ilgelt paksult kataloogilt tolmukiht maha lüüa, leidmaks et mõnd asja enam ei saa, mõnd saab "kunagi" ning et kaubaks minevad seitekümmend kaks juppi (ei sisalda neid 29, mida ei suudeta pakkuda pluss neid 37, mille pooleaastane "mittegaranteeritud tarneaeg" kundele ei sobinud) maksavad kokku nelikümmend kolm krooni ja kakskümmend senti
Andresele soovitasin ülalpool viidata praegusele teemale, kus eri inimesed kinnitavad, et üritus on olemas ning toimib kenasti.
need kaks asja aitavad ehk poodi silmitsevatel "inimestel tänavalt" umbusust-kartustest võitu saada. Ja ongi kõik õnnelikud - kaasa arvatud muud varuosamüüjad, keda just ei vaimusta ju tegelikult põrnikajuppide küsimine, kuna nende leidmiseks tuleb ilgelt paksult kataloogilt tolmukiht maha lüüa, leidmaks et mõnd asja enam ei saa, mõnd saab "kunagi" ning et kaubaks minevad seitekümmend kaks juppi (ei sisalda neid 29, mida ei suudeta pakkuda pluss neid 37, mille pooleaastane "mittegaranteeritud tarneaeg" kundele ei sobinud) maksavad kokku nelikümmend kolm krooni ja kakskümmend senti

alias 13piisab
Päris kuumaks on see teema läinud 
Vastaks eelkõige Teedule: tõesti, minu tegutsemine see on. Ja ma imestan, et sa varem seda ei teadnud
Tel.nr on teine, sest siiani kõigile tuntud nr. on tööandja oma phimõtteliselt. Ja jääbki selliseks, kuni ma töötan seal, kus töötan. Selle pärast ka märge juures, et ei pruugi antud number alati vastata, kuna põhileib tuleb ikkagi tööandjalt ja tema asju pean eeliskorras tegema. Poe teema on siiski mu hobi laiendamine, mis leivaraha ehk annabki, kuid õlleks juba napib 
Sellest tulenevad ka poe juriidiline puudulikus siin ja seal. Pole aega (ega näe praegu vajadust) asja JOKKiks teha, pigem täidan sortimenti
Aga imekombel on mitmeid "inimesi tänavalt" ka mu vana poe versiooni üles leidnud ja ka kaupa teinud. Vaid korra tekkis inimesel küsimus usalduse vastu, riskisin ja saatsin talle 200-kroonise jupi enne raha laekumist. Kuid tegemist oli üldsegi mitte-põrnikalisega - inimesel oli vaja Solex karburaatori tihendeid vanemale Renaultile.
Aga juriidilised andmed said juba lisatud. Kel huvi - võib äriregistrist järgi kontrollida.
PS. Ingmar, mul polegi "poeletti", kus su kuuler lamada võiks
Ootab kapi servas, kuulab naise pahandusi... 

Vastaks eelkõige Teedule: tõesti, minu tegutsemine see on. Ja ma imestan, et sa varem seda ei teadnud

Sellest tulenevad ka poe juriidiline puudulikus siin ja seal. Pole aega (ega näe praegu vajadust) asja JOKKiks teha, pigem täidan sortimenti

Aga imekombel on mitmeid "inimesi tänavalt" ka mu vana poe versiooni üles leidnud ja ka kaupa teinud. Vaid korra tekkis inimesel küsimus usalduse vastu, riskisin ja saatsin talle 200-kroonise jupi enne raha laekumist. Kuid tegemist oli üldsegi mitte-põrnikalisega - inimesel oli vaja Solex karburaatori tihendeid vanemale Renaultile.
Aga juriidilised andmed said juba lisatud. Kel huvi - võib äriregistrist järgi kontrollida.
PS. Ingmar, mul polegi "poeletti", kus su kuuler lamada võiks

- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
pidasingi silmas virutaalset poeletti. peaasi et su perekonna liikmed õlikanalitesse moosi ei määri 

Kui teil lette vaja siis vaata siit:www.wessel.ee 

Kasutan ära olemasoleva teema:
on mitu korda mu käest küsitud, mis asi on "Plokikaane tihendikomplekt"?
Lõpuks suvatsesin ka sellest pildi teha.
Seda on mul üks ainus, see pärast ka soodushinnaga ära müüa
http://pbpood.ee/product.php?id_product=75
on mitu korda mu käest küsitud, mis asi on "Plokikaane tihendikomplekt"?
Lõpuks suvatsesin ka sellest pildi teha.
Seda on mul üks ainus, see pärast ka soodushinnaga ära müüa
http://pbpood.ee/product.php?id_product=75