Huvitav mis autodelt teda stockis leida võib.
Moderaator: ingmar
jeff01 kirjutas:kas se pole mitte samat marki turbo mis minu autole peale läheb?![]()
Huvitav mis autodelt teda stockis leida võib.
Vahetuse võimalus: teise rääkiva sõiduki vastu
Mõlemad esimesed istmed on pärit porsche`lt.Vant kirjutas:ei viitsinud küll hakata tervet teemat uuesti läbi lappama, aga kust juhiiste pärit? kas on mingist aastast originaal või kust pärineb?
mul on au niimoodi mõjudadexter kirjutas:Nagu Ingmarile lubasin
Ja muidugi on Ingmar see kes tavaliselt suudab oma jutuga mind kohe töökotta saata ja ehitus isu tekitada...Tarts kirjutas:Kuradi tore on lugeda et kellegilgi midagi edeneb !
Corrado kirjutas:Tore põrnikas...ilma tiibadeta näeb päris kuri välja, samas tiibadega on velg nii parajalt äärega tasa, et näeb ka siis siuke kuri välja.
Asi areneb ikka jõudsalt nagu näha ja hea kui tööjõudu on niimoodi võtta. Üksi tehes võtaks asi ikka väga kaua aega vist. Juba nii mitmekesi läheb kaua aega.
Soojenduse torustiku ja asjade ehitamine on ka paras leiutamine nagu pildiltki näha. Kuna asjadel siiski piiratud liikumine(ehk pole võimalik neid sinna igale poole panna) siis on päris keeruline täiesti suvaliste torudega asi toimima saadaAga asi areneb siiski.
Igatahes tore on ehitada sellist, päris haruldast masinat(olgem ausad linnas neid näeb harva). Oleks alati nõus ka praktikaväliselt aitama(ps. olen AT109 grupist
)
Palju sa rõhku muidu peale plaanid kruttida turboga?