Tere tere teilegi kaaskannatajad !
Seda võin teile lubada et see masin just väga kiiresti valmis ei saa aga eks ma jõudumööda tööjuures seda nokitsen.
Mootoriks tuleb siis jah õhkjahutusega 2,0 pritsungiga mootor mis resideerub alles ühe "telliskivi " peal.
Loodan et mootorimahutamisega probleeme ei teki kuna silindrid hakkavad pooleldi paiknema koobastes kuna laiade vaheflantsidega 18" rattad lihtsalt teevad sinna koobastesse piisavalt ruumi .
Jahutus on muidugi täiesti eraldi teema kuna õhkjahutusega turbomootor on tõeliselt "kuum" tykk. Kuna turbo vajab juba piisavat õlijahutust siis tuleb kindlasti peale ka õliradikas ning nähtavasti ka mingid ventidega jahutuskanalid.
Fööniks valisin siis 2,2 liitrise CDI diisel mersu turbo ja ega ma vist sinna pähe ikka palju yle 1 bar-i õhku laskma ei hakka kuna see pill tuleb siiski tänavasõiduks mu 42 kg kaaluvale naisele !
Ah pikk jutt-sitt jutt. Kui ehitamiseks läheb eks siis proovin täpsemini vastata teie kysimustele !
Aga Dexter sinu pilli pealt on mul palju rohkem õppida kui sinul minult !! (vägev töö sul )