Idee: toome ise juppe
Moderaator: ingmar
Noh niipalju kui ma seal Salomes rääkisin, oli see Taavi endale seal päris palju juppe tellinud. Tal pidid seal mingid kontaktid olema. Ütles, et neid oleks hea ülessoojendada. Pakkus ennast kontaktisikuks.
Aga jah, tunnistan (ja siin kohal vabandan ka oma missiooni ebaõnnestumise eest)
hinnaalest ja vahelttegemisest küll juttu ei olnud. Aga see kõik on natukene formaalsuse küsimus.
Ma arvan, et sellest küll nüüd probleemi ei tohiks olla, et arve saab ikkagi Põrnika klubile kirjutada.
Rahakogumisekohapealt olen nõus kohese tasumisega. Sellises juhul ega nad saagi mingit oma protsenti panna, vaid meie tasume vaid transa ju.
Aga Indrek ütle sellisele koodile hind kood on 2139 Electric manifold heater
Aga jah, tunnistan (ja siin kohal vabandan ka oma missiooni ebaõnnestumise eest)

Ma arvan, et sellest küll nüüd probleemi ei tohiks olla, et arve saab ikkagi Põrnika klubile kirjutada.
Rahakogumisekohapealt olen nõus kohese tasumisega. Sellises juhul ega nad saagi mingit oma protsenti panna, vaid meie tasume vaid transa ju.
Aga Indrek ütle sellisele koodile hind kood on 2139 Electric manifold heater
Milleks Ferrari, kui on olemas Põrnikas!?
- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
nii, teen kiire vahekokkuv6tte:
kas siis asi on nii, et mina hannak kirjutama (nii nagu j6uan) seda tellimise systeemi (sisselogimised, ettemaksed, koodide ja hindade tabelid jne jne), enne aga kui valmis saan, mis juhtub? kas ei telli veel midagi yhiselt? v6i... v6i tehakse mingi teise systeemi j2rgi?
kas siis asi on nii, et mina hannak kirjutama (nii nagu j6uan) seda tellimise systeemi (sisselogimised, ettemaksed, koodide ja hindade tabelid jne jne), enne aga kui valmis saan, mis juhtub? kas ei telli veel midagi yhiselt? v6i... v6i tehakse mingi teise systeemi j2rgi?
! We can also send the desired parts to your place.
Relating to our transport conditions, BBT offers you best means of transport, and cheapest. Transport-price on request.
Eventually, we can give you info about our dealers in your area to save on transport-costs & easy access.
For further information gunter@bbt4vw.com
Kes viitsib, teeb kirja?
Mina suhtlesin Gunteriga viimati kevadel, siis oli tal koguaeg nii kiire, et ei jõudnud isegi mu meilidele vastata. Kui helistasin siis vastas, et hetkel ta "metsas puid ei näe"...
Relating to our transport conditions, BBT offers you best means of transport, and cheapest. Transport-price on request.
Eventually, we can give you info about our dealers in your area to save on transport-costs & easy access.
For further information gunter@bbt4vw.com
Kes viitsib, teeb kirja?
Mina suhtlesin Gunteriga viimati kevadel, siis oli tal koguaeg nii kiire, et ei jõudnud isegi mu meilidele vastata. Kui helistasin siis vastas, et hetkel ta "metsas puid ei näe"...
-The goal in Life's Journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out and shouting "holy shit what a ride!"
Sellega võib Sind tituleerida "Juppide tellimise asjaajajaks"?Kirjutaks aga ennem oleks vaja mingit kindlat hüppelaua alust, millest rääkida jne. nii, et hakake valima ja kiiresti.
Sellisel juhul sügav kummardus Sinu ees.....
Ma ise ei viitsi sellega tegeleda, hea, et keegi tubli isik selle tänamatu töö oma hooleks võtab!

-The goal in Life's Journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out and shouting "holy shit what a ride!"
Nii oleks vaja siis teada hindasid, mida ma põhimõtteliselt tahan tellida. Eks ma teen selles nimes kindlasti korrektuure, kui miski liiast on aga need on reaalsed asjad.
1. 0704-1 ja 0704-2
2. 1350
3. 0494
4. 2090
5. 2008-1
6. 0495
Kui hinnad järgi saab ütlen väga kindlalt mida tahan. Arvestades selle aastast kasti remonti ei saa ma suurt tellimust teha!
Aga iga pisiasi annab üldsummas juurde ja viib meid lähemale soodustusele
1. 0704-1 ja 0704-2
2. 1350
3. 0494
4. 2090
5. 2008-1
6. 0495
Kui hinnad järgi saab ütlen väga kindlalt mida tahan. Arvestades selle aastast kasti remonti ei saa ma suurt tellimust teha!
Aga iga pisiasi annab üldsummas juurde ja viib meid lähemale soodustusele

Milleks Ferrari, kui on olemas Põrnikas!?
No nii. Aega on läinud ja hulk mett kerre voolanud.
Ja mõningaid jubinaid hakkab juba konkreetselt vaja minema.
Kõige viimane teooria oli vist selline, et katsume mingi tellimuse kokku panna ja siis BBT-ga suhelda - kui läbi Tartu Salome ei õnnestu, siis otse.
Isand Nokkel oli vist peaaegu nõus Salome-sse minema, kui on konkreetne tellimuste nimekiri kaasa võtta.
BBT kataloog on nende kodulehel saadaval:
http://www.bbt4vw.com/cataloog/pdf/cataloogeng.pdf
Ingmaril on ka hinnakiri ja loodetavasti on ta nõus nimekirja koostama, kui talle oma soovid jupi nime ja katalooginumbri näol edastada.
Mida arvate?
Ja mõningaid jubinaid hakkab juba konkreetselt vaja minema.
Kõige viimane teooria oli vist selline, et katsume mingi tellimuse kokku panna ja siis BBT-ga suhelda - kui läbi Tartu Salome ei õnnestu, siis otse.
Isand Nokkel oli vist peaaegu nõus Salome-sse minema, kui on konkreetne tellimuste nimekiri kaasa võtta.
BBT kataloog on nende kodulehel saadaval:
http://www.bbt4vw.com/cataloog/pdf/cataloogeng.pdf
Ingmaril on ka hinnakiri ja loodetavasti on ta nõus nimekirja koostama, kui talle oma soovid jupi nime ja katalooginumbri näol edastada.
Mida arvate?
Tõeline auto sõidab ilma veeta!