tere jälle
Mõtlesin et kirjutaks mis vahepeal siis juhtunud on:
Esimene asi, suured suured kummardused Jeff`ile minu poolt

Aitäh veelkord, Joosep siis lõpetas MS`iga mis nüüdseks peaaegu et valmis, mõned lisad veel puudu, aga nendega veel aega on...
Teiseks, täna hommikul ärkasin kõne peale Falleroonist

Meelis helistas et mu kauaoodatud Nuka saaled on kohal. Hüppasin kohe pükstesse ja panin linnapoole ajama ja kätte nad saingi siis lõpuks
ahjaa...vahepeal olin leidnud endale ka veel rem mõõdus hülsid(94,5) ja kolvid koos rõngastega, olid nad 1000 km sõitnud ning mootori läks laiali tänu kepsu defektile, seega oli ka üks kolb puudu, aga selleks ajaks kui ma täna Fallerooni jõudsin oli ka see üks kolb mis puudu saksast kohale lennanud

Igatahes nüüd olemas terve komplekt täiesti kulumata kolbe ja hülsse
Nüüd mootori kokkupanekust puudu veel tihendi komplekt, sai tellitud samuti juba mingi 2 kuud tagasi aga hetkel ei kõssugi, loodame et tuleb käbedalt.
Täna vaatasin et sätiks mõningad jupid plokis kokku ja vaataks kas ikka sobivad(ok, mis seal salata, näpud lihtsalt sügelesid

) ja avastasin et saalte fiksaatorid puudu, ainult üks oli alles

, ega midagi, see üks kaasa ja treiali juurde minek, homme ülehomme saab need vast kätte. Edasi pean treiali juba ploki juurde vedama, vaja jagaja auk kinni panna ning õli radika otstele stutsid teha, et saaks sinna voolikud asemele panna.
mulle pakuti veel ära osta selle sama purunendu mootori ülejäänud osa, ehk siis plokk, vänt, kolm kepsu ning ka komplektsed kaaned...lihtsalt varuosadeks

vaatab vast järgmine nädal tirin nad endale koju
Vahepeal rääkisin siin veel tagumise strutbari tegemisest, nüüd tänu kahele Õpilasele on asi ka natuke ilmet võtnud...küll veel poolik, aga hakkab juba looma midagi...tänud siinkohal siis Zukkerile ja Usinale
alumised kinnitused lähevad siis käigukasti kinnituste külge, ja ülemised lähevad amordi kändude külge. Läbipaindumise vahe vähenes kohe märgatavalt kui strut küljes oli...kere palju jäigem...
Järgnevateks töödeks loodan valmis saada siis struti ja alusatada keskkonsooliga, samuti peaks uued ukse lingid paika panema(sisemised) ning peaks ka mootoriruumi laiendusele mõtlema. Samuti loodan et saan mootori tihendid kätte, saaks mootori lõpuks kokku, ning peale tõsta et kollektorite valmistamisega alustada.Hetkel ei saa ka pidureid lõpuni teha, kuna mul hetkel all 13" plekid ja nendega ei mahu supporidid kuidagi ära, aga pole kuskilt suuremaid4x 108 velgi võtta, osta kaa ei raatsi selleks et ajutiselt veeretada autot ja pole ka vaba raha et valukad alla ära panna

Peab rohke uurima, vb leian kusagilt veljed, saaks pidurid külge, piduri torustiku ära vedada ning saaks pidurid lõpetanuks lugeda.
Ühesõnaga tööd veel kõvasti