Idee: toome ise juppe

mitte otseselt muude teemade alla minev mula :)

Moderaator: ingmar

Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

Postitus Postitas ingmar »

aga ikkagi, see et koodide kohta on sul hinnakiri olemas? st mingil kujul on olemas a'la kood 043-324-234-234-234 = 173.15EUR?
Kasutaja avatar
Mart
"know-how"
"know-how"
Kontakt:

Postitus Postitas Mart »

Ja veel - ilmselt tuleb rakendada 100% ettemaksu, et kama väljaostmisel oleks raha olemas ja et heausklik vahetalitaja ei saaks mööda pükse, kui mõne huvilise entusiasm on vahepeal raugenud.
Tõeline auto sõidab ilma veeta!
Kasutaja avatar
nokkel
haige
haige

Postitus Postitas nokkel »

Noh niipalju kui ma seal Salomes rääkisin, oli see Taavi endale seal päris palju juppe tellinud. Tal pidid seal mingid kontaktid olema. Ütles, et neid oleks hea ülessoojendada. Pakkus ennast kontaktisikuks.

Aga jah, tunnistan (ja siin kohal vabandan ka oma missiooni ebaõnnestumise eest) :oops: hinnaalest ja vahelttegemisest küll juttu ei olnud. Aga see kõik on natukene formaalsuse küsimus.

Ma arvan, et sellest küll nüüd probleemi ei tohiks olla, et arve saab ikkagi Põrnika klubile kirjutada.

Rahakogumisekohapealt olen nõus kohese tasumisega. Sellises juhul ega nad saagi mingit oma protsenti panna, vaid meie tasume vaid transa ju.

Aga Indrek ütle sellisele koodile hind kood on 2139 Electric manifold heater
Milleks Ferrari, kui on olemas Põrnikas!?
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

nii, teen kiire vahekokkuv6tte:

kas siis asi on nii, et mina hannak kirjutama (nii nagu j6uan) seda tellimise systeemi (sisselogimised, ettemaksed, koodide ja hindade tabelid jne jne), enne aga kui valmis saan, mis juhtub? kas ei telli veel midagi yhiselt? v6i... v6i tehakse mingi teise systeemi j2rgi?
Kasutaja avatar
nokkel
haige
haige

Hakka seda looma!
Mina pakun veel välja teha juppide tellimist kord kvarttalis, või siis talve perioodil. Kui me annaks sellised kindlad vahemikud äkki äratame mingit usaldust. Või ma ei tia, olengi liiga palju sõna hakanud võtma :oops:
Kasutaja avatar
Indrek
Aktivist
Aktivist

Postitus Postitas Indrek »

sellisele koodile hind kood on 2139 Electric manifold heater
40euri hulgi
50 euri jaes
-The goal in Life's Journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out and shouting "holy shit what a ride!"
Kasutaja avatar
nokkel
haige
haige

Nii kuhu raha kanda ja mina olen esimene tellija sellisel juhul. Eks ma leian veel midagi juurde mida ma tahan.
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

pane praegu 50euri k6rvale ja kogu veel omale juppe / kaastellijaid, soovitaks :) enne kui kuhugi midagi kandma hakkad
Kasutaja avatar
Indrek
Aktivist
Aktivist

! We can also send the desired parts to your place.

Relating to our transport conditions, BBT offers you best means of transport, and cheapest. Transport-price on request.

Eventually, we can give you info about our dealers in your area to save on transport-costs & easy access.

For further information gunter@bbt4vw.com
Kes viitsib, teeb kirja?
Mina suhtlesin Gunteriga viimati kevadel, siis oli tal koguaeg nii kiire, et ei jõudnud isegi mu meilidele vastata. Kui helistasin siis vastas, et hetkel ta "metsas puid ei näe"...
-The goal in Life's Journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out and shouting "holy shit what a ride!"
Kasutaja avatar
nokkel
haige
haige

Kirjutaks aga ennem oleks vaja mingit kindlat hüppelaua alust, millest rääkida jne. nii, et hakake valima ja kiiresti. Et Mart ja Indrek olen järgmine nädalal Tallinnas ja räägiks asjast ja lepiks mingi kindla asja kohta mis edasi teha.
Kasutaja avatar
Indrek
Aktivist
Aktivist

Kirjutaks aga ennem oleks vaja mingit kindlat hüppelaua alust, millest rääkida jne. nii, et hakake valima ja kiiresti.
Sellega võib Sind tituleerida "Juppide tellimise asjaajajaks"?
Sellisel juhul sügav kummardus Sinu ees.....
Ma ise ei viitsi sellega tegeleda, hea, et keegi tubli isik selle tänamatu töö oma hooleks võtab!
:D
Kasutaja avatar
nokkel
haige
haige

Nii oleks vaja siis teada hindasid, mida ma põhimõtteliselt tahan tellida. Eks ma teen selles nimes kindlasti korrektuure, kui miski liiast on aga need on reaalsed asjad.

1. 0704-1 ja 0704-2
2. 1350
3. 0494
4. 2090
5. 2008-1
6. 0495

Kui hinnad järgi saab ütlen väga kindlalt mida tahan. Arvestades selle aastast kasti remonti ei saa ma suurt tellimust teha!

Aga iga pisiasi annab üldsummas juurde ja viib meid lähemale soodustusele :)
Kasutaja avatar
nokkel
haige
haige

Mina olen oma paki kokku pannud! 100E.-d. Kuidas on? On mingi mõte veeremas? :?
Kasutaja avatar
Mart
"know-how"
"know-how"
Kontakt:

Postitus Postitas Mart »

No nii. Aega on läinud ja hulk mett kerre voolanud.
Ja mõningaid jubinaid hakkab juba konkreetselt vaja minema.
Kõige viimane teooria oli vist selline, et katsume mingi tellimuse kokku panna ja siis BBT-ga suhelda - kui läbi Tartu Salome ei õnnestu, siis otse.
Isand Nokkel oli vist peaaegu nõus Salome-sse minema, kui on konkreetne tellimuste nimekiri kaasa võtta.
BBT kataloog on nende kodulehel saadaval:
http://www.bbt4vw.com/cataloog/pdf/cataloogeng.pdf
Ingmaril on ka hinnakiri ja loodetavasti on ta nõus nimekirja koostama, kui talle oma soovid jupi nime ja katalooginumbri näol edastada.

Mida arvate?
Tõeline auto sõidab ilma veeta!
Kasutaja avatar
nokkel
haige
haige

Salomes käidud ja kontaktid loodud (u 2kuud tagasi) On valmis meid abistamia kui piisav kogus koos on!

Võiks mingi hetk summad kokkuliita ja lahutada ning asjaga sammu edasi minna?

Huvilised kiirustage!
Vasta