Tere!
Põrnikamaal uus huviline, kuid siiski mõned küsimused:
soovin osta sellist aparaati : http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... e/id=79766 . Mida arvata? Kas hind ja piltidelt nähtav (ise olen ka näppimas käinud) on omavahel kooskõlas? Missuguseid üllatusi võib selline auto endas sisaldada? Väidetavalt on auto olnud Eesti registris 10 aasta, seega kas on kedagi, kes teab antud auto ajalugu?
Kristjan, küsimusi hetkel rohkem, kui vastuseid
'69
Moderaator: ingmar
tore on näha, et huvilisi on!
Kas ma nägin pildilt õigesti, et pöörded olid 3000 ringis tühikäigul
! Kuid see on kõik reguleeritav ja seadistatav (SUUUUUURED tänud Annesele
)
Iseenesest öeldakse et 1500 mootor pidi suht hea olema (mul endal ka 1500, automaatkast on vahel ja jookseb küll) ainuke viga, et juppe on natuke vähem ja raskem kätte saada. kuid kui sobitada leiab ka neid.
Kui huvi ja viitsimist on siis sellise hinna ja aasta arvuga (mul ka 69) masin kõlbab küll.
Huvitav on see, et töömehed imestasid - nad polnud sellist karpat ka varem näinud
Kerekohapealt tuleb vaadata uksepostide alumisi servasid, tagarattakoobaste nurkasid ja soojenduskanaleid!
Muidugi kontrolli roolikarppi ja tee proovisõitu auklikul teel väheke kiiremini, saad hea hinnangu ka veermikule!
Kas ma nägin pildilt õigesti, et pöörded olid 3000 ringis tühikäigul
Iseenesest öeldakse et 1500 mootor pidi suht hea olema (mul endal ka 1500, automaatkast on vahel ja jookseb küll) ainuke viga, et juppe on natuke vähem ja raskem kätte saada. kuid kui sobitada leiab ka neid.
Kui huvi ja viitsimist on siis sellise hinna ja aasta arvuga (mul ka 69) masin kõlbab küll.
Huvitav on see, et töömehed imestasid - nad polnud sellist karpat ka varem näinud
Kerekohapealt tuleb vaadata uksepostide alumisi servasid, tagarattakoobaste nurkasid ja soojenduskanaleid!
Muidugi kontrolli roolikarppi ja tee proovisõitu auklikul teel väheke kiiremini, saad hea hinnangu ka veermikule!
Milleks Ferrari, kui on olemas Põrnikas!?
Re: '69
Kui ikka tõsine plaan osta,siis-VÕTA ÄRA.!Piltide järgi täitsa vunts pill.Ja kui ikka auto sõidab ja kohale viib ja seisma ka jääb,on kõik ju olemas! Hind ka täiesti mõistlik.Ja kui ongi mingi viga juures,küll sellest ka üle saad !Vähemalt ostad auto,millele inimesed alati rõõmsalt järele vaatavad!Nii et EDU!