Õõtshoovatihendid

äritegevus meie armsate liikurite ümber

Moderaator: ingmar

Vasta
toomsa
ebaselge diagnoosiga
ebaselge diagnoosiga

Õõtshoovatihendid

Postitus Postitas toomsa »

Tere. Mure järgmine.Oleksin huvitatud torrosiooni otstes asetsevatest rõngastihenditest, need on need, millest käivad läbi õõtshoovad.Tellisin Forsist, tulevad kolm kuud, mul töö pooleli, äkki kellelgi olemas.
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Postitus Postitas Style »

...ja autoks on?..
toomsa
ebaselge diagnoosiga
ebaselge diagnoosiga

Sorry. Autoks on 1972a. VW 1300.Vähemalt nii seisab passis.
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Postitus Postitas Style »

Minu arvamus: kasutatuna pole mõtet sellist asja panna - vaevalt kellegil see tihend nii vähe kasutatuna olemas on. Kui asjaga kiire ja hind (suht) ei ole määrav, siis on mõtet seda mõnes USA poes tellida: tihend maksab 20-30 krooni, kuid toimetusraha tuleb ca 300-500. Tavareis sealt poolt kestab paar nädalat.
Kui aga hind on vastuvõetamatu, siis pole miskit parata - Forss on Eestimaal ainus koht, kus neid saab. Mõtlen ikka poode, mitte omaüritajaid.
Kasutaja avatar
bill
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Re: Õõtshoovatihendid

Postitus Postitas bill »

minul on pakkuda sellised uretaanist.Tellisin enda autole vale mõõduga ja nüüd seisavad.Nii et kui kellegil vaja,andke teada.Sisemõõt 47mm ja väljast laiem pool 79mm.Hind 210 eeku. Vabandust suure pildi pärast! Ja kui mõni tuttav Helsinki vahet käib,siis võib alati küsida ka Juha käest:kontakt: Keiteleen Kone Oy , Turuntie 2 D , Espoo P. tel.358400704470.
Manused
empi.jpg
empi.jpg (599.37 KiB) Vaadatud 6095 korda
toomsa
ebaselge diagnoosiga
ebaselge diagnoosiga

Tänan Teid vastamast, kuid Forss tegi seekord üllatuse ja mul tihendid juba käes.
Vasta