M: Karpa
Moderaator: ingmar
- sander
- teeb vahet tõukurvarda düüsil ja jagajal
M: Karpa
Müüa siis selline asjandus, kui kellelgi peaks sellest kasu olema.
- Manused
-
- kb1.jpg (78.52 KiB) Vaadatud 9382 korda
-
- kb2.jpg (75.88 KiB) Vaadatud 9382 korda
-
- kb3.jpg (69.49 KiB) Vaadatud 9382 korda
-
- kb4.jpg (77.06 KiB) Vaadatud 9382 korda
plaan A 2012 suvi
-
- paranemislootuseta
kas õhuga jahutatavatele pandi lisaks Solexitele ka Pierburg 2E-d peale? Näen pildil automaattoore "veelõdvikut" - seega ei usu... See oli nõrga mootoriga kadettide-sierrada (ja vist ka golfide/jettade?) karbuss.
...ning selliseid asju ei müüda vaid antakse ära (vähemalt ma nii teinud) - ülalmainitud masinate puhul pudeneb kere moto ümbert ära, niiet ainult karbuss jääbki alles
...ning selliseid asju ei müüda vaid antakse ära (vähemalt ma nii teinud) - ülalmainitud masinate puhul pudeneb kere moto ümbert ära, niiet ainult karbuss jääbki alles

alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
-
- paranemislootuseta
ohoh - popim karbuss, kui arvasin 
pilte lähemalt silmitsedes erineb Opeli omast siiski natu erinev: üks vee-osa ja üks vaakumiosa siinsel juures.
mul ära anda (või tegelt ühe pudeli Premiumit tahaks tema eest saada) mittetoimiv sarnane Opli oma. Bimetallvedrud & co terved - "kiirenduspump" (mis siinsel vist puudu) kah olemas (vedru ja membraani ei julge lubada). Kätte saab Sakust või TLNst Järvevana teelt.
Teet
533 666 06

pilte lähemalt silmitsedes erineb Opeli omast siiski natu erinev: üks vee-osa ja üks vaakumiosa siinsel juures.
mul ära anda (või tegelt ühe pudeli Premiumit tahaks tema eest saada) mittetoimiv sarnane Opli oma. Bimetallvedrud & co terved - "kiirenduspump" (mis siinsel vist puudu) kah olemas (vedru ja membraani ei julge lubada). Kätte saab Sakust või TLNst Järvevana teelt.
Teet
533 666 06
alias 13piisab