müüa siis põrnikas Volkswagen 1300 S 1973 aasta..sinist värvi
mootorit pole ja kere roostetab..sobib ka varuosadeks..uksed,aknad ja muu terved
all on valuveljed
hind aga kokkuleppel
asub Võrus
Kaarel kirjutas:ei ole loll vaid hull.Kollane on siis soodsam.
no kuule minu omal on valuvelg, puitrool mis tõstavad juba hinda..tollel on ka mõned jupid puudu ja 1000 krooniga sa küll endale põrnikat ei saa!
kollasel soodne hind vaata teisi põrnikaid alates 30000
Mina jälle arvan, et õige hind on see mis tehingu hetkel makstakse. Sellise emotsionaalse massina puhul on puitrool muidugi õõnes argument. Ja arvan, et 1000 krooni ei kaalu kindlasti üles seda tunnet mille saab sellist aiakaunistust vaadates.
Lugege siis siit välja mida tahate.
kas hind polegi tänapäev enam ostja ja müüja vahelise kokkuleppe küsimus (nigu "juss"ki ülalpool viitas), mille üle "massimeedias" ei vaielda? Alguses on inimene paha, et hinda ei küsi - ning kui orientiiri teatavaks teeb, on ta veel halvem. Püüa siis niimoodi kaubelda
põrnz kirjutas:5-6k saad sa ainult ajudeta ostjalt.
kena-kena. Sildid kleebitakse inimestele külge ilma ostu tagamaid teadmata. Ilmselt puudub inimesel, kes sarnase masina nt 10keek eest ostab ka üks neer (kui lisaks mitte veel ka üks kops)?
Teet
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
mida te seletate..kui osta ei taha ära seleta..mis ajudeta ostja jne...ega ma ei saa 1000kr ka seda maha müüa mõttetu ju..ja ega siin ainult kere ka pole..varuosi saab võtta nt teisele põrnikale jne