. VW Veteran Treffen 2007
Paikka Bad Camberg, Saksa
Aika 22.06.2007 - 24.06.2007
Yhteyshenkilö
WWW http://www.lottermann-veteranen-treffen.de/
Email
Tiedot
VW-kokoontumisajo ja -tapahtuma Saksan maalla. Kotisivut saksaksi. Lisätietoa tullee lähempänä tapahtumaa.
Võiks ju siia postitada kui keegi leiab mingi huvitava ürituse
Üritust (hetkel) pakkuda pole, kuid siiski tõstaks esile jälle mõte Valdo kaasata ja miskit Mõisatuuri taolist korraldada. Viimase aja huvi orbiidist lähtudes, ntx sõjaväe baaside külastamine.
On laekunud täiendav info BugInFin (BIF) kohta. Järgmine aasta saab Soome Volkariühistu FVWA 25 (!!!) aastaseks ja BIF kannab selle auks pealkirja "Aasta Festival". Tulemas on seega ilmselt SUURIM VW kokkutulek Soome ajaloos ja sellest kavatsetakse teha põhjamaade kokkusaamine, sest oodatakse külalisi Rootsist, Taanist, Norrast. Ja loomulikult ka meid
ja alguse saab Soomes järgmine aasta veelgi üks VW üritus - 1st Boxer Speed Day 11. 8. 2007 Alastaro Race Track nimelisel ringrajal.
toimub kiirendus, ringrajasõit, kokkutulek, ost-müük-vahetus, laste programmid, esinejad - kõik, mida eluks vaja
ei no ma mõistan, et see saab juhtuda ainult minuga. üks aasta, kui ma mõtlen nii kaugele minna. üks aasta, kui mul oleks aega minna. aga ei. kokkuvõttes - belgia VW Bug Show jääb see aasta ära seoses Spa ringraja ümberehitusega. next time - 2008