Müüa siis VW 1200 v.a 1974
Toodud Soomest mõned päevad tagasi.
Viimati sõitis 2002/2003.a
1999.a lõpus värviti üle. (kuid nüüd lohaka eeltöö tõttu jätab küll värv natukene soovida.) Mõnest kohast lahti koorunud pisikesed värvi tükikesed ja värvi alt kobrutab (taga tiib). Väidetavalt teostatud ka mootori kap remond eelmise omaniku poolt vahetult enne värvimist.
2003.a jäi seisma ja nüüd enne äratoomist sai karpat reguleeritud ning Eesti sõidu ajal sai mootori taas jooksma. Kuid tallinn tartu mnt hakkas aegajalt puristama. Täna 16.okt sõitsin hommikul, siis tiba puristas vastu mootor, kuid nüüd pärastlõunal sõitsin veel maanteel ja linnavahel siis mootor jooksis kenasti. Kahtlus ühe poldi juures, et saab sealt natukene aegajalt lisa õhku. Muidugi võib olla ka tegu halva küttega, mis sai soomest võetud. Tühikäigul sureb välja. Kuid käivitub hästi. Nüüd on plaan minna autoremondi töökotta ja lasta neil karpa üle vaadata, vajadusel läbi pesta ja ära reguleerida. Esi / taga stanged peaks üle kroomima, ära poleerima peale liivapritsi või siis üle värvima.
Eelmise soomlasest omaniku jutu järgi oli temal juba auto soetamisel paigaldatud mootoriploki soendus. Ise ei ole kasutanud ega näe ka vajadust selle kasutamiseks. (pistikuots on taga stange all). Klaasid on korralikud, ei ole tuhmunud ega mõranenud. Juhtmed on olemas kõlarite ja maki jaoks. Jalgadele puhub kenasti sooja. Esi ja taga klaasile on paigaldatud sooja puhur.
Peale pikka sõitu Soomes on kõik siiski töödanud hästi ja arvan et ka uus omanik saab muretult oma uude garaaži sõitta.
Eestisse veel registreerunud pole, täna saatsin rek. nr´id tagasi Soome, et nad sealt arvelt maha kustutaksid.
Hinnasoov oleks 20 000.- KIIRE
UUS HIND 14 500.- KIIRE
Pilte leiate http://www.zone.ee/sygiste/1200/
eelmine suvi müüdud korralik VW 1300 selle foorumi kasutajale nimega "saar" ja see Põrnikas liikus eelmisel suvel kenasti Tartu vahel ja ka sellel suvel olen seda Tartus ringi sõitmas näinud ...
M: VW cupla 1200 1974.a müüdud
Moderaator: ingmar
M: VW cupla 1200 1974.a müüdud
Viimati muutis ala310, E Nov 06, 2006 4:05 pm, muudetud 3 korda kokku.
-
- teadlik element
- Kontakt:
Ala, on huvi selle auto eest.
Helistage palun 5082364, rääkime selle eest.
Mul on soov osta sellist auto. Minu hind sõltub autoseisukorralt.
Io vaja vaadata ja siis mõtleme mis hind peab olema sellel autol.
Helistage palun 5082364, rääkime selle eest.
Mul on soov osta sellist auto. Minu hind sõltub autoseisukorralt.
Io vaja vaadata ja siis mõtleme mis hind peab olema sellel autol.
... www.ucreta.ee ...