M: müüdud

äritegevus meie armsate liikurite ümber

Moderaator: ingmar

Vasta
Martin
asjapulk
asjapulk

M: müüdud

Postitus Postitas Martin »

:)
Viimati muutis Martin, K Okt 04, 2006 9:00 pm, muudetud 11 korda kokku.
jaan

hmm..

Postitus Postitas jaan »

kas see iludus on veel saadaval, või olen lootusetult hiljaks jäänud?
Martin
asjapulk
asjapulk

Postitus Postitas Martin »

:idea:
Viimati muutis Martin, P Mär 19, 2006 7:35 pm, muudetud 2 korda kokku.
Külaline

Re: M: Põrnikas 1302 1971 1,8 automaat 66kW

Postitus Postitas Külaline »

Martin kirjutas:Laiad plastiktiivad, Mangels veljed, uued pikad küljeklaasid, kõik klaasid toonitud (A-Autokile), ees uued pidurikettad + klotsid (suportid remonditud) + laagrid, uued klaaside- ja uksetihendid, sportrool, Honda Prelude reguleeritavad sport-samet istmed, uued tagatuled + veel palju uusi osi. Suvi´03 põhi keevitatud ja värvitud, sillad remonditud, tagatorsioonid on korras. Auto on 2 kohaline, ümberehitus on ARKis ametlikult taotletud ja edukalt läbitud. Mootor: karburaator 1,8 VW + automaatkast (mootor ja kast heas korras). Käivitub ja sõidab, kuid vajab veel nokitsemist ja salongi kokkupanekut (uued uksepolstrid olemas, puudu põrandamatt). H: 35 000.- Tel. 51 34 844 http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=59948
alfons
ebaselge diagnoosiga
ebaselge diagnoosiga

kiidulaul

Postitus Postitas alfons »

see oli varem minu auto ja ma ei valeta kui ütlen et panin sinna autosse umbes 85/90 tuhat hakkama.Nii,et soovitan soojalt seda,sest see auto on praktiliselt valmis projekt,ning sellist ettevõtmist algusest ei soovita ka oma vaenlasele. Tegelikult lausa kahju kui keegi võõras selle ära ostab.
Vasta