Abi vajaka: naine on vastu!
Moderaator: ingmar
Abi vajaka: naine on vastu!
Mu teine pool on kõkide kehaosadega bussi ostu vastu Arvab, et leiab mõistlikuma (tema arust) raha paigutamis koha. Endal argumendid otsas. On ehk kellegil häid mõtteid?
-
- paranemislootuseta
suru nokaga müts pähe ning asu hoopis "lõppnormaalsest pemmist" rääkima. Küll näed, et naine ise bussi-teema tõstatab ning siis juba mitte vastuargumentide saatel. Varbavalu ravitakse ju ikka ühe korraliku kolakaga vastu pead - kui ikka pea lõhub, siis tundub varbake süütu olevat
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Arvan,. et naine tuleb ühele üritusele kutsuda.
Soovitavalt kolmepäevasele. Siis näeb ise, et kõik see stuff, mis bussiga kaasa saab võtta, muu autoga kaugeltki võimalik pole.
Ja seda feelingut ei saa sõnadesse panna, mis Põrnikakolonnis sõites jms. üritusel osaledes tekib. Seega - ninapidi sisse, ega muu ei aita.
Soovitavalt kolmepäevasele. Siis näeb ise, et kõik see stuff, mis bussiga kaasa saab võtta, muu autoga kaugeltki võimalik pole.
Ja seda feelingut ei saa sõnadesse panna, mis Põrnikakolonnis sõites jms. üritusel osaledes tekib. Seega - ninapidi sisse, ega muu ei aita.
Pagan, too ta kohale, kyll me keelebarjäärist üle saame
Lätlastega oleme juba mitu head aastat suveti kohtunud, mina ei tea, mis keeles see suhtlemine seal kõik käib, aga kõik on lahkudes rahulolevad. Soomlastega räägiti Ida-Viru üritusel öö läbi, jumal teab, mis keeles sest nad ei osanud inglist ja meie mittetallinna rahvas jälle soomet. Leedu keelt on üldse vähe kuuldud, ometi on leedukad olnud meil külas käies ja lätis olles me parimad jutukaaslased, sõbrad olnud.
Seega - Põrnikad ühendavad rahvusi ja keeli. Põrnikad on rõõmsate inimeste autod ja naeratus on rahvusvaheline
Lätlastega oleme juba mitu head aastat suveti kohtunud, mina ei tea, mis keeles see suhtlemine seal kõik käib, aga kõik on lahkudes rahulolevad. Soomlastega räägiti Ida-Viru üritusel öö läbi, jumal teab, mis keeles sest nad ei osanud inglist ja meie mittetallinna rahvas jälle soomet. Leedu keelt on üldse vähe kuuldud, ometi on leedukad olnud meil külas käies ja lätis olles me parimad jutukaaslased, sõbrad olnud.
Seega - Põrnikad ühendavad rahvusi ja keeli. Põrnikad on rõõmsate inimeste autod ja naeratus on rahvusvaheline
Ma vedasin oma öuele yhe tösise romu,pöhja pole olemaski ja muidu ka läbi.Jut käib meil nyyd uue kere ostmisest ja sellest,kui palju raha sinna läheb,et talvel peame törusid järama...Aga naine vastu pole kohe yldse.Pigem samasuguse pörnikakärbse hammustuse saanud.Ta sama pönevil kui mina.Pigista silmad kinni ,osta buss ära ja kyl näed,naine armub ära.
turbo paneb asjad liikuma
Kui romudest rääkida, siis vaata sellistest asjadest saavad ka veel autod! Millise auto põhja või kere Sul vaja ?
- Manused
-
- image001.jpg (42.64 KiB) Vaadatud 19658 korda
Viimati muutis aivar, N Sept 07, 2006 10:54 pm, muudetud 1 kord kokku.
noh,esimest(millest kogu entusiasm alguse sai) ma tegelt väga ei ostnud.Vaid leidsin metsast ja omanik ei pannud pahaks,et minema vedasin.Andsin talle nii symboolselt 100eurot. http://www.beetle.ee/foorum/viewtopic.php?t=838 see siin
turbo paneb asjad liikuma
-
- paranemislootuseta
Su mõtted liiguvad pagana õiges suunas. See kere paistab küll tjuunitud olevat, aga viisakalt-stiilselt. Loodan, et mõtted õigelt teelt ei eksikristo33 kirjutas:ja kui keegi minust ette ei jöua siis niipea kui vöimalust on ostan selle kere.
teet,
kellel on peas kinnisidee pre-57 T1 omandamisest; pre-67 pole ikka päris õige veel...
alias 13piisab