Veljed
Moderaator: ingmar
Veljed
Tere põrnika pere! Soetasin natsa aega tagasi endale põrnikast tehtud rannapagi, aga oleks sinna vaja vingeid velgesi (kroomitud), vast teab keegi aidata??? Oleks vaja ette 14 tolli ja taha 15 tolli, aga sinna lähevad need suure südamikuauguga veljed (keskmine auk lille kujuline).
Ja siis tahaks et keegi ml mootori korralikult käima paneks (vajadusel ostan ka uue karpa peale). mootor on 1600-ne.
Ja siis tahaks et keegi ml mootori korralikult käima paneks (vajadusel ostan ka uue karpa peale). mootor on 1600-ne.
TOMIKE
Re: Veljed
Viimati muutis bill, K Juun 08, 2005 1:01 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Veljed
Kõige lihtsamalt saad nii.et tellid mõnest kataloogist (hot cars,bbt vm.)vahe adapterid ja siis ostad sinna sobivad MANGELS veljed.
NOO!!!?? Enne ikka abi ja siis palk eks resti õlle ikka saab.
Tegelt lugu selline et käisin kõik tuuning poed läbi ja kõik kehitasid õlgu? Aga jama on selles et mul on millegipärast 5 auguga need veljed (ilmselt mingi vanem varjant). Kas äkki on võimalik trumlid ümber lüüa (siis veljedega juba lihtsam).
Ja siis mul veel see jama et kohalt minnes hakkab nagu hüppama mootor. Padjad vahetasin kõik ära ja ilmselt on siduri jama, et kust ma uusi siduri juppe saan?
Tegelt lugu selline et käisin kõik tuuning poed läbi ja kõik kehitasid õlgu? Aga jama on selles et mul on millegipärast 5 auguga need veljed (ilmselt mingi vanem varjant). Kas äkki on võimalik trumlid ümber lüüa (siis veljedega juba lihtsam).
Ja siis mul veel see jama et kohalt minnes hakkab nagu hüppama mootor. Padjad vahetasin kõik ära ja ilmselt on siduri jama, et kust ma uusi siduri juppe saan?
TOMIKE
-
- haige
- Kontakt:
hmm ma arvan et sul on lihtsalt kere küljest kaks mutikat lahti mis hoiavad käigukasti ja mootorit kere küljes kinni vist oli nii. Mul endal tuleb pidevalt lahti siis jõnksutab seda mootorit kolks kolks kolkspuhitom kirjutas:Ja siis mul veel see jama et kohalt minnes hakkab nagu hüppama mootor. Padjad vahetasin kõik ära ja ilmselt on siduri jama, et kust ma uusi siduri juppe saan?
ja siit me tuleme!!
Siis on vaja tellida kas vanema põrra veljed või vahetükid.mõõtsin selle diameetri ja sain umbes-täpselt 20cm
Paremad treialid oskavad ka neid vahetükke teha....
-The goal in Life's Journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out and shouting "holy shit what a ride!"
Veljed, augud jne.
Võta oma trummlid ja rummud maha, treialionu teeb uued augud koos keermega kuhu sulle meeldib siis osta näiteks "Sparco" või "OMP" tikud koos mutritega ja kõik.