Hippy kirjutas:
Kaaluksin tõsiselt selle auto ostmist, kui värv ei oleks metallik

See värviga pirtsutamine on muidugi minu isiklik probleem ja loomulikult ohkab õige eestlane kergendatult, kui ütlen, et see ei ole minu ainuke probleem
tuhatkond eerot juurde (plus enda näputööd demondil + kokkupanekul + maalri juurde tassimisel) ning saad väikese masina pinnaka alla.
kui muus osas originaalitaoline (ei pea olema 6V el süsteem) ja masin on korralik ja väärikas, on hind suurel pildil IMHO pisike. Eesti mõttes küll suur, aga väikse ja vaene turg ei ole päris see koht, mille põhjal hinnataset määrata...
mul kulub oma '65 sinise peale sarnase suurusjärgu jagu "puhast raha" (4+keur, millest 3+keur on puhtalt kere) ning ma ei ole ülemäära elitaarselt lähenenud ehk siis mitmed tihendid ja sillajupid jäid vahetamata, nt maalrimaterjalide hinnad olid nn letihindadest veerandi võrra väiksemad jne. Lisaks kulub ca 600 töötundi, mille nt 15eur ühikhinnaga korrutamisel läheks taastamiskulu massiliselt levinud '65 vaates kaugelt üle lõpliku väärtuse. Aga see oli ka masin, mida ette võttes kohe tõdesin, et mõistlikum oleks hankida parem toorik - hobi ei pea aga alati mõistlik olema
kui Sul peaks masina veeres ka mingit sorti jupihunnik olema (nagu vanade masinatega olema kipub

), siis pole paha mõte seda eraldi kaubelda - masinaga kaasatulev jupihunnik ei ole eraldi väärtus ning küsimärk on ka see, kas nii liikuvad jupid üldse kunagi sihtostarbelist pruukimist leiavad. Eraldi kaubeldes on neil ikka vast eraldi väärtus ja leiavad omale koha, kus neid vajatakse
edu masinale hea uue peremehe leidmisel,
Teet