M: vw kap.remontitud mootor
Moderaator: ingmar
M: vw kap.remontitud mootor
tere
müün oma t2 kap.remonditd mootorit
1.9b boxer
kõik on kas taastatud või uus
mootori kood on cu066566
müüdud
müün oma t2 kap.remonditd mootorit
1.9b boxer
kõik on kas taastatud või uus
mootori kood on cu066566
müüdud
- Manused
-
- 1425584372187.jpg (29.55 KiB) Vaadatud 12284 korda
-
- mootorikood.png (70.78 KiB) Vaadatud 12284 korda
Viimati muutis atz, T Mär 10, 2015 6:51 pm, muudetud 2 korda kokku.
- kaupz
- raja tänava klient
Re: M: vw kap.remontitud mootor
garburaatori(te)ga ?
pritsung?
mootori kood GE ?
pritsung?
mootori kood GE ?
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
mootor on kahe karpaga
mis hinnaga see siis läks?
lihtsalt, et mis see õiglane hind on?
lihtsalt, et mis see õiglane hind on?
minu buss:1977, 9 kohta, mootor 79-82, 2L: CU050205, 51KW, 1970cm3, 2 Solex PDSIT32/34
VALVESEADMED GSM koduvalve, maja ehitus, korterite remont, jalgrattad
VALVESEADMED GSM koduvalve, maja ehitus, korterite remont, jalgrattad
Läks hinnaga mis küsiti.
Varsti saab omale korraliku porsche jahutuse ja ka "uue" kere vihmavarjuks.
Tonn pole kap rem type 4 mootori eest enam nii ulme hind.....ka minu mootor läks sarnase summaga vaid loetud tundidega.
Tonni eest saab type 4 puhul tihendid / kolvid silindrid / saaled / nuka ja tõukurid ning mootori lahti-kokku
Kui seal on vaja ka plokikaasi korrastada (mida on ka reeglina vaja) siis see enam eelarvesse ei mahu. Korralik plekiring ja agregaadid maksavad samuti korralikku raha. Type 1 puhul varuosad 30-50% odavamad kuid need nõuavad ka plokitöid ja kokku tuleb hind ikka sama. Aamen.
Varsti saab omale korraliku porsche jahutuse ja ka "uue" kere vihmavarjuks.
Tonn pole kap rem type 4 mootori eest enam nii ulme hind.....ka minu mootor läks sarnase summaga vaid loetud tundidega.
Tonni eest saab type 4 puhul tihendid / kolvid silindrid / saaled / nuka ja tõukurid ning mootori lahti-kokku
Kui seal on vaja ka plokikaasi korrastada (mida on ka reeglina vaja) siis see enam eelarvesse ei mahu. Korralik plekiring ja agregaadid maksavad samuti korralikku raha. Type 1 puhul varuosad 30-50% odavamad kuid need nõuavad ka plokitöid ja kokku tuleb hind ikka sama. Aamen.
Tõsi jutt.Näen praegu enda type 1 pealt kuidas sinna raha läheb
Thatswhy tundus 400€ eest komplektne A8lt pärit V8 mulle parema ideena
Kui veel arvesse võtta ka see, et volkari tugevaim 091 maksab 300€ ja talub 300hp ning audi kast maksab 200€ ja talub 800hp siis veelkord.....thatswhy

Kui veel arvesse võtta ka see, et volkari tugevaim 091 maksab 300€ ja talub 300hp ning audi kast maksab 200€ ja talub 800hp siis veelkord.....thatswhy

Ma julgeks siiski kommenteerida, et põrnikale V8 ostmine ei ole just väga mainstream.jeff01 kirjutas:Thatswhy tundus 400€ eest komplektne A8lt pärit V8 mulle parema ideena![]()

Eks legaalsed ja bolt-on asjad olegi alati kallimadjeff01 kirjutas:Thatswhy tundus 400€ eest komplektne A8lt pärit V8 mulle parema ideena![]()