T3 väljaspool foorumit

äritegevus meie armsate liikurite ümber

Moderaator: ingmar

Vasta
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

Re: T3 väljaspool foorumit

Postitus Postitas kaupz »

Singel toorik 350
http://www.okidoki.ee/item/3065180/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilt
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

Postitus Postitas kaupz »

Camper, 2x lukuga syncro, diisel, püsikiirus 3500eur saksas
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... 26922.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
Rydel
teeb vahet tõukurvarda düüsil ja jagajal

Postitus Postitas Rydel »

Tere!
Tahan endale T3 soetada. Eelistan van varianti, kuna sellest saab matkabussi teha =)
Küsimus on selline:
Kas keegi on käinud seda T3 Doka Tartumaalt vaatama? Kuulutus on juba oäris kaua üleval, hind on vist normaalne, miks keegi ei osta?
http://www.okidoki.ee/item/3006921/
Endal on plaan täna seda vaatama minna. Äkki keegi soovib minuga tulla?
55550154 Mark

Veel leidsin ühe. Diiselmootoriga aga 4ne kast (sõidan palju manteed ja mulle tundub, et 5ne kast on kallis lõbu :? , seetõttu natukene kahtlen)
Aga äkki on selle autoga ka tutvuma käinud?

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Rydel

Veel helistasin nende kohta:
http://www.okidoki.ee/item/2381597/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mees ütles et mõlemad on diislid, van on arvelt maas ja kõik peeglid ukselingid jms olemas. Kastikal rõhutas kere head seisukorda.
Ei osanud selgelt öelda kas autod sõidavad omal jõul või mitte. Kaua seisnud.
marco
paranemislootuseta
paranemislootuseta

Postitus Postitas marco »

Dokast sa vaevalt matkabussi teed. Väljaotsitud variandid on tõsised surmad. Nende elluäratamine võtab kaua aega ja raha. Ja matkabussiks ilma akendeta buss.....no ma ei tea, kas see on hea mõte. Pigem siis see: http://www.auto24.ee/used/1704432
Terv. Marco
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

Postitus Postitas ingmar »

marco kirjutas:Dokast sa vaevalt matkabussi teed
täitsa OT aga miks mitte
Pilt

Palju lihtsamgi, kui bussist ehitama hakata... ja vajadusel kruvid maja ja vead maakive või töölisklassi kastis...
Rydel

marco kirjutas:Dokast sa vaevalt matkabussi teed. Väljaotsitud variandid on tõsised surmad. Nende elluäratamine võtab kaua aega ja raha. Ja matkabussiks ilma akendeta buss.....no ma ei tea, kas see on hea mõte. Pigem siis see: http://www.auto24.ee/used/1704432
Käisid vaatamas?
Muidu piltide pealt suht samas seisus on... Muidu caravelle natukene parem aga ta hind on 1000 eur võrra suurem)
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

Postitus Postitas ingmar »

Rydel kirjutas:Muidu piltide pealt suht samas seisus on... Muidu caravelle natukene parem aga ta hind on 1000 eur võrra suurem)
alati ei saa ainult numbri suurust vaadata. pakuks, et auto24 pakutu on võimeline ka ise sõtima (seda enam, et omab ka ÜVd), teiste puhul võid võibolla selle 1000 või rohkemgi sisse panna, et üldse tee peale tulla
Kasutaja avatar
vano
haige
haige

Postitus Postitas vano »

wow wow.. mul oli doka, ma ju tean))) DOKA on küll lõbus apparaat, aga tagumine iste on ju pink.. otseses mõttes. kui oled meeter nelikent pikk, siis küll saad seal pikkali olla)) 2 variant sa võtad DOKA ning surnud bussi doonor, kust sa lõikad tagumist osa ära ja keevitad oma doka külge... või kastist teed telki, või korralik originaal kate:))))

aga edu)))
Kasutaja avatar
uno
paranemislootuseta
paranemislootuseta

Postitus Postitas uno »

Kui natuke pea tööle panna, siis saab ka Dokas magada väga hästi :D

https://www.youtube.com/watch?v=IaqM8zUl04o[/video]

Kus see panelvan asub?
Rydel

Täpselt ei tea veel kus ta asub... Sõps saatis pilte ja lühikirjeldust.
Uno aga mis sa sellest DOKAst muidu arvad? Müüa ütles, et sa ka kohal käisid :)
Kui kallis on roolilatti lõtke kõrvaldamine?
urbaan
StaarBussimüüja
StaarBussimüüja

Postitus Postitas urbaan »

Aga osta endale kiirabi.Võid kanderaamil magada ja kõrgust on piisavalt, et sellest ka matkabuss teha.Kui huvi siis priva abiks.Sellega oleksid ülelinna Vintski võrreldes mingi tavalise valge bussikärakaga ja huumorit saaks kõvasti :)
http://nagi.ee/photos/urbaan/sets/382397/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brick
raja tänava klient
raja tänava klient

Postitus Postitas Brick »

marco kirjutas:matkabussiks ilma akendeta buss.....no ma ei tea
Miks mitte? Eeldusel, et matkajaid on 1-2 ja kuut on tehtud magalaks. Küll selliseid. Plussideks on, et võõrad ei saa sisse kiibitseda, varane hommikupäike ei sega magamist, ja lõppudelõpuks võid ehitada täpselt nii nagu ilumeel/rahakott lubavad.

See ambulants oleks küll uhke projekt. Aga mina mõtleks kõigepealt selgeks, kas diisel või bensukas... Diisel on lihtne ja elementaarne, saab normaalsetes oludes 8-9l/100 hakkama, teisalt on aga lärmakas ja tahab head akut/kompressiooni. Bensukas on märksa janusem, vigade/kalade võimalus suurem, samas märksa vaiksem sõita ja talvel kergem käivitada.

Üldiselt on T3 kuluosad ja remondikomplektid odavad. Kui keevitada pole vaja, mootor käib ja käigud lülituvad, saad ikka üpris odavalt ülevaatuse tehtud.

Mehaaniline roolilatt ei ole eriline probleem - saab pisut peale pingutada, leiad kasutatuna, uue hinnad algavad 80eur - pole ju palju? Võimendiga on keerulisem - vaja uute pukside komplekt tellida ja lahku-kokku töö.
Kasutaja avatar
Hippy
raja tänava klient
raja tänava klient
Kontakt:

Postitus Postitas Hippy »

vano kirjutas:wow wow.. mul oli doka, ma ju tean))) DOKA on küll lõbus apparaat, aga tagumine iste on ju pink.. otseses mõttes. kui oled meeter nelikent pikk, siis küll saad seal pikkali olla)) )
no siinkohal pean küll Doka kaitseks välja astima. Olen oma dokaga seigelnud küll ja ka maganud selles. Tagaidtme saab kerge vaevaga voodiks teha ja mina oma ~190 olen kergelt asendit valinud selles ka suurepäraselt maganud. Kahekesi on muidugi kitsavõitu aga kõik oleneb...
prr 1956
T-1 1963
T-3 1990 doka
T-5 2009
Rydel

Diiesel.
Heas korras 1.9 TD AAZ pmst juba ootab. TDI mootorite suhtes veidike kahtlen, natukene ökonoomsemad nad küll, aga rohkem ka osi mis võivad katki minna (elektroonikat mõtlen) :)
Kere keevitamist ka eriti ei karda, aga eks see protsess võtab küll palju aega, kui korralikult teha.
Vasta