M:Põrnikas ,müüdud!
Moderaator: ingmar
M:Põrnikas ,müüdud!
Kuna kuiv hoiukoht kadus ära ja õue mädanema ei taha jätta,siis on pakkuda 70-ndatest toorik.Mootorit peal ei ole,põhjaplekid vajavad vahetust,samuti karbid ja kindlasti midagi muud ka.Esiosa paremalt kergelt pihta saanud.Käigukast SWING,istmed puudulikud.Esimese hooga ei tahaks vanarauda viia,teate ju küll miks
Küsiks sümboolsed 130 eurotugrikut.Tulge ja viige minema enne lume tulekut.

Viimati muutis bill, L Nov 29, 2014 2:23 pm, muudetud 1 kord kokku.
- kaupz
- raja tänava klient
Re: M:Põrnikas
Dokumendid ?
Käigukast ?
Millal sõitis ?
Asukoht?
Pilte seest ?
Käigukast ?
Millal sõitis ?
Asukoht?
Pilte seest ?
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
Dokumente leidub,küll1303-le,Käigukast loe eelnevat postitust SWING,millal sõitis-vat tõesti ei tea,minul seisnud kuivas viimased 4aastat,toodud Soomest varuosadeks,mis ma sest roostes plekist seest pildistan-armatuur pehme polstriga,rool-kellad olemas.Asub nagu ikka Türilkaupz kirjutas:Dokumendid ?
Käigukast ?
Millal sõitis ?
Asukoht?
Pilte seest ?

Soovi korral seisab 1303 ka siiani(leiab kusagilt eestpoolt)
Kes Tallinna pool,siis odav transport ka olemas: http://www.beetle.ee/foorum/viewtopic.php?f=6&t=3659" onclick="window.open(this.href);return false; .Kokkuleppel saan ka ise transat organiseerida.
julgemalt Seltsimehed! Ja kui kellegil midagi vaja,siis tulge kruvige küljest,sest Põrnikate elushoiu teema Eestis on puhas ,,heategevus,,.Seega olen juba aastaid toetanud seda mõtet-teemat 

-
- paranemislootuseta
heategevus on vast asi, millest keegi teine saab vajalikku, heategija aga (emotsiooni kõrvale jättes) tingimata mitte. Auto sihtotstarbeline kasutamine kohati eelneva hobinokkimisega on ikka natuke teine asi. "Tarbimine" on sobivam sõnabill kirjutas:Põrnikate elushoiu teema Eestis on puhas ,,heategevus,,.Seega olen juba aastaid toetanud seda mõtet-teemat

alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Juhuks kui mu enda klaasi lõikus ei õnnestu ja see kollane juppideks läheb võib varsti rääkida klaasi broneerimisest
Peangi endal shablooni ära tegema

Peangi endal shablooni ära tegema

kui lõikamine hästi läheb,siis saad ühe veel ilmselt lõigata
noh mulle ka.Tegelikult peaks see esiklaas pehme olema ja ei juhtu midagi.Sileda teemantkettaga vaikselt kulutades peaks läbi küll laskma.Liivapritsiga isegi klaasi chopatud,kui muu osa kinni katta.
Ja kui juba klaasi jutuks läks,siis kellel külje,või tagaklaasi põrnikatele vajaka,siis küsige.Jõuluaeg,tähendab,et võin ka kinkida

Ja kui juba klaasi jutuks läks,siis kellel külje,või tagaklaasi põrnikatele vajaka,siis küsige.Jõuluaeg,tähendab,et võin ka kinkida

müüdud!