siiani on reis olnud imeilus - vaated, üksikud bussid-põrnikad lisaks
ja siiani oli kaasreisija kojamehe vars ainuke asi, mis alla andis. kuni siis üleeile Itaaliast startides - moorot. jõudu polnud, paukus... #4 pott enam mingit elumärki ei andnud. kuna bahni peal jäin kõigile jalgu, tõmbasin bensuaksse. hakkasin uurima - küünal töötab, tõukurid justkui ka pole pehmed (hüdrod said peale)... aga silinder ise on vait, küünlajuhtme eemaldamine ei anna mingit muutust moto töösse. oli natuke kolinat, vahepeal sinist suitsu... igal juhul - sit*sti. ja kuni üks noormees laia und lasi, sain ma selgeks, et ega seal tanklas midagi tarka teha pole. highway pealt ära vedamine on ka imekallis. sattusin prantuse rekkajuhi otsa, kes nati inglise keelt oskas - see ajas välja oma tuttava VWklubilise, kes küll tunnistas, et on ise liiga kaugel, aga andis lähedal oleva VWtöökoja numbri. Vahele mainin, et SUUUUUUUred tänud Saarele, kes otsis ka kõikvõimalikke kontakte välja. Igal juhul võtlsin julguse kokku, pakkisin masina ja kolisesin läheval olevasse Valluris nimelisse linna, et saada kokku töökoha omanikuga. ja käes tuli kohale - The Bug Shop isiklikult oma '59 single cabiga! käisime ta töökohjas, arutasime... hinnakalkull oli tilk peale 1000€ - uus kaas koos tööga
kuna summa oli tiba karm, võtsin mõtlemisaja ja läksin ööbimiskohta otsima
see kõik juhtus tegelt juba eile. edasi tegin seda, mida ükski ajudega VWomanik ei teeks - keerasin otsa Hispaania poole ja andsin tuld. bus liikus, highway peal lausa kenasti, aga tõusud olid kõik keerulised. nii highway peal kui ja vahemere ääres. tulemus - ma olen tiba vaesemana (bensu kulub mehe moodi, samuti lekib õli paremini, sest moto on veel kuumem) Hispaanias kohal. lärmasin läbi Cannes linna, orienteerusin taas kompassiga ja saingi kohale. veel vaheseik, et katkisena sõitma hakates jäin ööbima Prantsusmaal väikse tankla parklasse - asi oleks täitsa kalliks läind, kuna üks m**n lõhkus juhiukse luku ja murdis sisse. õnneks ärkas all korrusel magav kaasa üles ja varas pani jookus, saades saagiks ainult muhu, sest lõi ennast vastu ukseposti. suht hea õnn saatis meid
homme - Hispaania üritusele! viva!