Hanged hakkavad sulama ja ruumi on juurde vaja (Auto ise on ikka garaažis!). Seisab endal kaks isendit ja üks jääb üle. Dokumente ei ole ja sellepärast sai küllap ka teise kasuks otsustatud. Võin ka juppidena müüa, auto on niikuinii laiali võetud. Lisan veel, et põhi on läbi ja osaliselt hakatud seda ka juba eemaldama. Muidu ideaalne toorik ja see ebameeldiv lammutustöö on tehtud, hea lihtne hakkata otsast peale.
Kellel huvi, andke märku ja andke ka oma hinnapakkumine.
Viimati muutis asjamees, E Sept 16, 2013 10:20 pm, muudetud 3 korda kokku.
Kuna ma ise kolisin nüüd üldse maalt ära ja pole enam üldse võimalik masinatega tegeleda, lähevad mõlemad müüki. Küll väga raske südamega, aga anname kellegile teisele võimaluse mõni uus isend valmis saada.
Üks Beetle on mootorita ja Soome dokumentidega, teine 1300 on mootoriga ja dokumentideta. Kõik põhilised plekid on masinatele olemas, lisaks on mootorita kerele osaliselt keevitatud juba uus varurattakoobas. Ning seisavad ka uued põhjad, koos soojakanalitega.
Mootor töötas, enne masina laialivõtmist.
Ideaalis sooviks kõik korraga müüa, et ei jääks hiljem midagi kätte.
Püüan lähiajal siia ka pildid saada.
Kõikidel huvilistel saata PM koos hinnapakkumisega
Siin piltidel on tegemist siis ühe masinaga, aga näha on ka kollase beetle detaile.
Mõni teine kord püüan ka kollasest beetlest pildid saada, kuigi too on enamvähem sama laiali, klaasid olid vist veel ees ja põhi tugevam.
Tere,kus kaugel nad sul on ,et viskaks pilgu peale ja mis paberid ka autoga kaasas,registreerimis kõlbulikud?Ise olen Tallinnast.Kas on ka sisud?
T/Toomas 58576716
PM abil ei saa kontakti. Ega kellelgi ei leidu juhtumisi kasutaja "asjamees" otsekontakte?
lisaks mind huvitavatele tükkidele on mu kodukülas ka muude asjade puudujääk.
aitäh,
Teet
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Üle pika aja sai jälle aega maal veedetud ning tõdetud, et mitte kusagilt seda aega enam tulevikus ei teki, et projekt lõpetada.
Seega tõstan teemat ja algupäraselt oleksin siiski huvitatud terve komplekti müümisest et ruumid vabastada.