Masinad väljaspool foorumit

äritegevus meie armsate liikurite ümber

Moderaator: ingmar

Vasta
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

Re: Masinad väljaspool foorumit

Postitus Postitas kaupz »

Soomes juba "lumi sulab" ja vaat mis välja ilmuvad:

T2a 1969 rohelise/valge kirju
9-kohta
3300eur
http://www.nettiauto.com/volkswagen/kastenwagen/4610744" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilt

T1 1967 sinise/valgega 18 000eur
http://www.volkkaripalsta.com/keskustel ... 14&t=39987" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.freetechnics.fi/autot.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilt

1951 split 28 000eur
http://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/4061252" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilt
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
Kasutaja avatar
Hippy
raja tänava klient
raja tänava klient
Kontakt:

Postitus Postitas Hippy »

51 aasta põrnik on ikka tõeline maasikas aga ka hind on üsna ülbe. Aga roheline T-2 on päris asjalik selle reha eest. Omanik lubab ju kõik pildil puuduolevad kulinad külge riputada ja siis on T-2A päris kõva.

Helsingist 270 km. Kui huvi, võin Soomes kulgemise osas nõu ja jõuga abiks olla.
prr 1956
T-1 1963
T-3 1990 doka
T-5 2009
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

Hippy kirjutas: Aga roheline T-2 on päris asjalik selle reha eest. Omanik lubab ju kõik pildil puuduolevad kulinad külge riputada ja siis on T-2A päris kõva.

Helsingist 270 km. Kui huvi, võin Soomes kulgemise osas nõu ja jõuga abiks olla.
ei hakka pigem oma närve rikkuma ja treileriga ülesõidu edasi-tagasi pileteid kokku arvutama.
sama hinnaga t2a Tartus oli palju meeldivam õlekõrs.
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

miks soomlased müüvad Porsche 911 hoopis Põrnika nime all?
ja eelmine tahab oma T1 vahetada Porsche vastu.

Volkswagen Kupla Porsche 911 Turbo Replica "Hieno" 8700eur
http://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/4237963" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilt
Brick
raja tänava klient
raja tänava klient

Postitus Postitas Brick »

kaupz kirjutas:miks soomlased müüvad Porsche 911 hoopis Põrnika nime all?
Ju see on siis kitcar - järeletehtud porge sarnane kere põrnika veermikule panduna...
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

Minu viga, ei lugenud ja polnud kuulnud, et nii tehakse. Aru ma ei saa miks.
Eks kit-kompotid on teatud seltskonnale.
Lisätiedot
Kuplan alustalle rakennettu lasikuitukorinen 911 Turbo mallin "Porge"
Kasutaja avatar
ingmar
Über-Vaataja
Über-Vaataja
Kontakt:

Postitus Postitas ingmar »

ilmselgelt minu arusaamatuse tõttu jäi mul mulje, et sa ütlesid oma postistust... teatava põlastusega. et miks tehakse? sest mõni tahab omale porschet aga ei jõua originaali osta. mis tal üle jääb? ainult replicad. jah seal pole kindlasti kõike originaali, kaasa arvatud sisu ja istmeid. aga kit car annab võimaluse sellele "teatud seltskonnale" sõita oma unistuste autoga

põrnikas on ilmselt üks enamlevinud kitcaride aluseid - lihtne ja ei vaja jahutuse aretamist. nii võtta võiks kõiki bagisid nimetada kitcarideks

ilmselt ei saa ma kunagi nii rikkaks, et osta omale originaal-kübelwagen. aga näiteks http://www.thesamba.com/vw/classifieds/ ... id=1271000" onclick="window.open(this.href);return false; on palju kohasem hinna poolest, samas eemalt vaadates ei ütle keegi, et tegu on replikaga. paljud ei ütle ka lähedal
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

kaupz kirjutas:Soomes juba "lumi sulab" ja vaat mis välja ilmuvad:
T2a 1969 rohelise/valge kirju
9-kohta 3300eur
http://www.nettiauto.com/volkswagen/kastenwagen/4610744" onclick="window.open(this.href);return false;
Pilt
roheline juba müügist maas, mitte otseselt kirjaga: Müüdud, äkki tuli omanikul mõistus pähe.
kirjas küll 9-kohta, aga juhi taga paistab vahesein...
Myyjä:
EI MYYNNISSÄ
urbaan
StaarBussimüüja
StaarBussimüüja

Postitus Postitas urbaan »

Ma nii vaherepliigi korras küsin, et milles seisneb omaniku mõistusele tulek?Et masinaid müüvad vaid ebaterved?Kaupz siis sa ju ei leiagi bussi normaalse inimese käest.Pead otsima vastavatest asutustest või foorumitest poolearulisi kes oma busse müüvad.Ja kas vaheseinaga bussil ei saa olla 9 kohta?Oskab ekspert rääkida mis kasu võiks olla 9 kohalisest walkthroug bussist või kuidas see välja näeks?Et taga on kaks 3-st rida, esiseinas on läbikäigu vahe aga kiusu pärast on ees kolmene juhiiste, et ei saaks läbi käija? :roll:
Mul on ka bussil kinnine vahesein(avatava aknaga) ja taga 6 kohta kuna tegu oli politseibussiga...
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

urbaan kirjutas:Ma nii vaherepliigi korras küsin, et milles seisneb omaniku mõistusele tulek?Et masinaid müüvad vaid ebaterved?Kaupz siis sa ju ei leiagi bussi normaalse inimese käest.Pead otsima vastavatest asutustest või foorumitest poolearulisi kes oma busse müüvad.Ja kas vaheseinaga bussil ei saa olla 9 kohta?Oskab ekspert rääkida mis kasu võiks olla 9 kohalisest walkthroug bussist või kuidas see välja näeks?Et taga on kaks 3-st rida, esiseinas on läbikäigu vahe aga kiusu pärast on ees kolmene juhiiste, et ei saaks läbi käija? :roll:
Mul on ka bussil kinnine vahesein(avatava aknaga) ja taga 6 kohta kuna tegu oli politseibussiga...
Alati on keegi kellestki targem, ja tartu mehed leiavad loomulikul põhjuseid et mu postitustele vastata.
Minu eksimus, et pidasin väikse aknaga vineerseina 3-istmereaga bussis ülearuseks.
Samas võiks sinna 2 seina veel panna, 2-3 vahele ja taha kaubaruumile ka eraldi.
Ekstreemseid näited, vähelevinud politseibusside näol, on ikka tore lugeda.
Kus oli juttu 9-kohast ja kõnni-läbi lahendusest?
Küljeakende kõrgust "katet" ei võigi vaheseinaks nimetada? Sein on ainult see osa mis on istmete taga?
urbaan
StaarBussimüüja
StaarBussimüüja

Kas me ei võigi siis sinu postitustele vasta?Sul on vist eesmärk siin foorumis kõik teemad midagi täis kirjutada ja siis teha printscreen, et kõigi teemade viimane postitaja on kaupz?Sa võid arki helistada ja küsida, et kui sa ehitad akende kõrguste seintega rägastiku eest taha kõndimiseks, et ka see on sein,müür või labürint.Ise sa säutsud kogu aeg ja minu meelest 10 sinu postitusest vähemalt pooled on kus sa eksid.JA siis kui sind harida püütakse, oled sa veel õige peale ja solvud kah.Hari ennast või lase harida ära turtus ja plärtsu.Kui foorumis sulle kõik ja eriti tartu mehed liiga teevad, kaalu tamagochi ostu.Siis on midagi muud vahelduseks mida näppida peale arvutiklaviatuuri.Sa tead ise kah et siin on kuskil 4-5 inimest kes midagigi kirjutavad.Poleks vist väga lahe siin üksi targutada seda enam et enamus teksti oleks vale...Võin ingmariga rääkida.Usun, et ta teeksu sulle uhke veebi allseeingkaupz.com või aircooledkaupz.ru kus sa siis saad ohjeldmatault üksi kirjutada ja keegi ei sega.
Kasutaja avatar
Hippy
raja tänava klient
raja tänava klient
Kontakt:

Postitus Postitas Hippy »

Sydame alt laheb soojaks. Selline sobralik vestlus laupaeva hommikul.
prr 1956
T-1 1963
T-3 1990 doka
T-5 2009
urbaan
StaarBussimüüja
StaarBussimüüja

Hippy kirjutas:Sydame alt laheb soojaks. Selline sobralik vestlus laupaeva hommikul.
Kusjuures ongi sõbralik.Juba teine kord sa arvad et hirmus ründamine.Ma kirjutasin selle teksti märgade silmadega ja need olid rõõmupisarad:)Aga siin ju polegi muud kui 1 ja seesama.Kui mina või ingmar midagi ütleme siis solvub kaupz,ägestub bill ja hippy näeb igal pool kurjust ja õelust...
Kasutaja avatar
kaupz
raja tänava klient
raja tänava klient

9-kohta ja vahesein tekitasid küsimusi minu teadmatusest, mitte operatiivsõiduki puhul. Ja oligi kõik.

urbaan kirjutas:Sul on vist eesmärk siin foorumis kõik teemad midagi täis kirjutada ja siis teha printscreen, et kõigi teemade viimane postitaja on kaupz?
kustutasin viimastest pooled ära, et teiste nimed varju ei kaoks.
speed fighter
raja tänava klient
raja tänava klient

Postitus Postitas speed fighter »

urbaan kirjutas:
Hippy kirjutas:Sydame alt laheb soojaks. Selline sobralik vestlus laupaeva hommikul.
Kusjuures ongi sõbralik.Juba teine kord sa arvad et hirmus ründamine.Ma kirjutasin selle teksti märgade silmadega ja need olid rõõmupisarad:)Aga siin ju polegi muud kui 1 ja seesama.Kui mina või ingmar midagi ütleme siis solvub kaupz,ägestub bill ja hippy näeb igal pool kurjust ja õelust...
kes ägestub ja kes näeb kurjust, aga minul on endiselt pohhui :shake:

Inimesed on nii erinevad.
Vasta