urbaan kirjutas:Ma nii vaherepliigi korras küsin, et milles seisneb omaniku mõistusele tulek?Et masinaid müüvad vaid ebaterved?Kaupz siis sa ju ei leiagi bussi normaalse inimese käest.Pead otsima vastavatest asutustest või foorumitest poolearulisi kes oma busse müüvad.Ja kas vaheseinaga bussil ei saa olla 9 kohta?Oskab ekspert rääkida mis kasu võiks olla 9 kohalisest walkthroug bussist või kuidas see välja näeks?Et taga on kaks 3-st rida, esiseinas on läbikäigu vahe aga kiusu pärast on ees kolmene juhiiste, et ei saaks läbi käija?
Mul on ka bussil kinnine vahesein(avatava aknaga) ja taga 6 kohta kuna tegu oli politseibussiga...
Alati on keegi kellestki targem, ja tartu mehed leiavad loomulikul põhjuseid et mu postitustele vastata.
Minu eksimus, et pidasin väikse aknaga vineerseina 3-istmereaga bussis ülearuseks.
Samas võiks sinna 2 seina veel panna, 2-3 vahele ja taha kaubaruumile ka eraldi.
Ekstreemseid näited, vähelevinud politseibusside näol, on ikka tore lugeda.
Kus oli juttu 9-kohast ja kõnni-läbi lahendusest?
Küljeakende kõrgust "katet" ei võigi vaheseinaks nimetada? Sein on ainult see osa mis on istmete taga?
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day