Täitsa kummaline, et kellelgi sellist rooli vaja virutada. Eriti veel saaremaal, kus põrnikaid ainult paar kolm tükki. Mul peab kuskil kolariiulis üks 73a. rool vedelema. See on küll välimuselt erinev 71a. roolist, aga ehk sobib paika. Ise asun muhus. Kui oled huvitatud võin ära müüa, saavad kunded vähemalt proovisõidule minna.
ses mõttes mitte, et ma "priit" su rooli maha teeks (kui sul on see plastmass), aga osta.ee oma on õigem http://www.osta.ee/24648631" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul on see uuem ja koledam plastmass variant. Sõita on sellega ehk mugavamgi, kuigi põrrade juures pole mugavus just kõige olulisem näitaja. Raha küsiks 15€ selle eest. Ja ega ma ei tea ka kas see sinna 100% paika istub, ehk mõni asjatundja siit foorumist teab seda õelda.
tekkis kohe kiusatus jeffile vastupidist tõestada - aga pole vast neid "kümme-viisteist-kakskümmend oiri" nalju vaja.
piltidelt näeb korralik välja ja kui põhi kõva, võiks praegusel kujul ja ajal ehk tuhatkond oiri väärt olla. Pannes kenasti käima, tekitada ülevaatused-kindlustused ja oodates kevadist päikest võiks suuremate automüügiportaalide kaasabil isegi kaks korda suurem number reaalne olla. Kui muidugi kevadel korrastatud ja "lahinguvalmis" põrnikat evides müügimõtte kõrvale muid mõtteid ei teki
Teet,
teoorias tugev, aga praktikas pole ühtki masinat müünud
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
värvitud tiivatihendite järgi midagi super head oodata ei ole keretöödest/värvimisest (vist).
eeldades et põhjas ja mujal auke pole läbi roostetanud, võin 500eur pakkuda.
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
Mõnel mehel on kohvipaks jälle rammus olnud ja tulevikku ette ennustanud.Ei saa kindlalt väita aga äkki ma ei taha, et mul oleks lillal autol mustad tihendid ja värvin nad sellepärast kerevärvi...Eeldades, et auto on aastast 71 ja seal võib olla põhjas auke ja muid vigasid, ning et hind tõuseks ja masin ei läheks vussvillemitele, pakun kinnisilmi 501-