Idee: toome ise juppe

mitte otseselt muude teemade alla minev mula :)

Moderaator: ingmar

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

tsiteerin nende müügijuhti: "põrnikaklubile oleme me ikka allahindlust tavaliselt teinud"
ma küsin, et kui palju, vastuseks, nii 20%
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

nende on siis Forssi.
Mingipärast hetkel sisselogimine ei tööta... mart154
Kasutaja avatar
mart154
paranemislootuseta
paranemislootuseta

Postitus Postitas mart154 »

kuda selle grupitellimusega nüüd on?
mõned asjad sain ma forssi kaudu tellitud, aga osad asjad on ikka veel puudu...

Kas kunagi tuleb veel mingi tellimus? tahaks kevadeks bussi liikuma.
Kasutaja avatar
Indrek
Aktivist
Aktivist

Postitus Postitas Indrek »

B.B.T.-st jõudis üks pakikene ilusti kohale. Tavalisel euro-alusel ja ilusti pakitud. Nende pakutud 70 euri transaraha rahuldas maksjat ja nii nad selle ka siia toimetasid. Mina olin vaid tellija e. ei tellinud omale. Allahindlust saan mina sealt sarnaselt Salomega.
Jutu point: seoses E-liiduga on asjad tunduvalt lihtsamaks läinud. Tellid, maksad, saad paki. Simpel!

Toredaid jõule kõigile!
-The goal in Life's Journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out and shouting "holy shit what a ride!"
Style
paranemislootuseta
paranemislootuseta
Kontakt:

Postitus Postitas Style »

Teema paistab ammu unustatud olema...

Tõstaks siis jälle esile: kas on mingi tsentraliseeritud hanke variant juppidele? Või siiski hr Lubi on ainus lahendus? :)
Endal ka (firma kaudu) sidemeid Eesti hankijatega, kust võimalik ka mingit AH-d saada. Lisaks on võimalusi tuua juppe Venest, kust tihti peale saab asju odavamalt ja suuremas valikus. Kuid pikema ajaga, kui Eestist.
Eraldi õhkjahutitele poodi avada Eestis IMO pole mõtet - liiga vähe neid on. Kuigi olen teinud eeltööd ühe varuosa kauplusega, et õhulistele max abi pakkuda. Selle vastu juhataja ei olnud, kuid teda huvitas, mis koguses juppe ostetakse, et tal mingigi huvi oleks midagi kohapeal hoida...
Vasta