Sõidad millegagi ringi? Kuuri all vedeleb veel 2 luukeret? Tee pildid, riputa üles, kirjuta jutt juurde et kust said, miks said, mida edasi teed jne...
Ülemiste õõtsade lühendamisega annad šharniiridele suurema koormuse kui muidu sest vedru kokku vajutades keerab ratas end ettepoole ja kuna õõtad on edineva pikkusega toimub keeramine sharniiride osas, see tuub kaasa aga kokkujooksu muutuse.....kummas suunas pole mul veel selge, selleks peaksin auto kõrval seisma.
Kokkuvõtvalt on sillageomeetria päris oluline teema mida tõsiselt kaalumata mina ei muudaks. Olen korra juba vale roolikarbi asendi tõttu kogenud sellist asja, et miskist kühmust üle sõites keeravad mõlemad esirattad sissepoole ja kui samal ajal on vaja ka kellestki mööda manööverdada või veel hullem ka kurvi võtta on jama majas. Sama teema on pidurdades kurvi võtta või ka korraliku tõmbega seda teha mil nina tõusnud on.
Aga ja kruiisimisel on jumalast pohh kuidas sul seal rattad all jooksevad (minu autol oli alguses 2cm kokkujooksu ja 3cm sillad nihkes ja sai kah sõidetud.....kuidagi
Kusjuures ei fänna mina kah neid tavalisi tagatulesid:
ja kuigi 90% põrnikarahvast neid ainuõigeteks peab siis ei pea kõigile üks asi meeldima ja tunnistan rusikaga rinda pekstes et elevandijalas on oma stiil ja annab autole oma näo.
Oma järgmisele 1200sele tahan aga selliseid:
speed fighter kirjutas:laseriga ei lase sellepärast et plasma on lihtsalt olemas. ja milleks hakata raha pilduma kui on endal ilma rahata tegemine?
tõsi, plasma küll natuke tatistab lõike ümbrust. aga seda saab pärast relakaga tjuunida.
Ega see Laseriga lõikamine nüüd nii kallis kah pole ju, eriti kui veel oma materjali viid, aga kui endal jah plasma olemas, siis muidugi, laseriga oleks lihtsam, ei peaks pärast käiama ega lihvima enam...Kusjuures mind ootab sama töö ees, kui sa juba hoos oled, ehk teed mulle kah ära? nii möödaminnes ma ei pea siis cad joonist tegema....
1966--->hea aasta, kuid aeglane...ja jääb pikaks ajaks selliseks
asi on selles et 7 korda mõõda ja 1 kord mõõda veel, ja siis alles lõika.
See et ma sinust 2 korda noorem olen , see ei tähenda et ma asjaga hakkama ei saa, isetehtud , hästitehtud!