Nii nüüd asi suht kindel, kast tuleb niikuinii maha tõsta kuna täna hakkas survelaager häält tegema ja lõpus jäi ka siduri pedaal kangeks, esmalt kahtlustan et lõi survelaagri kahvli tagant ära, Eks näis kas kahtlustel ka tõepõhja all on...
Aga täna oli ka mõnesmõttes hea päev, nimelt paar päeva nokitsesin tööjuures bussi kallal ja üks vanem mees astus töökoja uksest sisse, et tahab rehve vahetada. Sai omad rehvid vahetatud hakkas rääkima, et tal samasugune buss seisab juba kaks aastat. Sai veel jutustatud ja tuli välja, et tal juhi tagumine külje klaas lahtikäiv. Pakkusin suht huumoriga, et vahetame ära, ma annan tavalise klaasi vastu ja ta annaks mulle liugakna. Ja ohh üllatus, härra oligi nõus....Täna käisingi ja tõin enda bussile siis liugakna....
Kui aga akna järel käisin siis uudistasin härra bussi, tegemist oli 83a transporteriga, olevat rootsist toodud, tavaline valge, aga kere see eest supper heas korras, arvestades, et see veel kaks aastat seisnud. Ma ei märganud pea ühtki rooste täppi, kere tundus täitsa hea. Edasi vaatasin sisse, buss nagu buss ikka, 9 kohaline, juhi selja taga sein, ehk siis mitte läbikäidav, aga siis avastasin et selle seina kohal laes on mingi kopsik. Uurisin, et mis see on ja tuli välja, et originaal konditsioneer :O...83 a ja konditsioneer

karm.
Edasi vaatasin mootori ruumi, seal peitis end 1.9 bens, 4 käigulise manuaal kastiga.
Ainuke viga mis bussil olevat olnud on see, et üks klapp olevat õrnal klõbistanud ja arvatavasti tänu sellele ei saanud ülevaatuselt läbi kuna heitgaasid olid kõrged.
Minu jutu point...hämmastav mida võib leida eestist kuskilt seismast ja veel mis seisus. Oleks ma ca 2-3 kuud tagasi sellest bussist teadnud, poleks ma üldse enda oma poole vaadanuki....
Ahjaa....täna sai ka Tahhomeeter korda...Siin suured tänud Jeff01, kelle käest ma uue generaatori sain....