Sõidad millegagi ringi? Kuuri all vedeleb veel 2 luukeret? Tee pildid, riputa üles, kirjuta jutt juurde et kust said, miks said, mida edasi teed jne...
pilt küll parem, aga jama keerati kokku. Ilmselt Sa sinna enam pritsima ei lähe. Soovid ehk soovitada, kuhu mitte minna?
aga miks Sa üldse masina pritsi viisid? See mõistlik, kui vaja puhastada - Sul oli aga ju asi puhas? Prits teeb metalli roostealtiks - kui otseselt vaja pole, siis ei maksa torkida.
paremat und kipun rikkuma: Sa käisid ikka pritsitud kohad kas roostemuunduri või krundiga üle? See hakkab praeguse õhuniiskusega kohe rebaseks kiskuma - tehaseplekk vast mitte nähtavalt, aga külmvalts küll.
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"
Ei seal ei käinud...kuna ma enam nädalatki oodata ei tahtnud mil mu auto õues seisab siis ei olnud aega ilusat ilma oodata. Katsin koormakilega üle....tirisin treilale...kinnitasin koormakatte ja vedasi kohe peale pritsimist garaazi (Vihma kiuste) täna lähen vaatan mis teha et rebast eemale hoida.
Mul polnud ta haljas rohkem kui see tagaosa ja veidi meisliga lahti lõhutud pahtlit...Haljaks tahtsin saada et näha mida need astmelauad, tiiva laiendused, uus nina jne seal pahtli all endast kujutavad. Selle alumise ringi all oli nimelt 6-8 kg pahtlit millest pool oli ilma asjata ja pool oli kere küljest lahti lasknud...
Väike mõte oli seda mitte enampahtlisse uputada vaid keevitusedki välja jätta....näis....lähen kohe autojuurde ja panen plaanid paika.
Niih....kui me autoga garaazi jõudsime oli see taas üleni rebane.....Seejärel sebisin liivapritsi, düüsid, liiva ja proovisin 2 õhtut järjest pritsida kuid see oli eriti mõttetu teema.
Viisisn auto siis spetsialistide juurde ja tunni aja pärast oli kõik mis vaja ka korralikult pritsitud. Summa oli tühised 15 euri (Samapalju kulus mul liiva ja düüside peale) (Ilmselt oli asi selles, et pritsimistöökoja omanik osutus tuttavaks inimeseks)
Nüüd on igatahes auto töökojas kus õhuniiskus talle enam liiga ei tee. Homme saab peale happekrundi ja täitekrundi.
Vahepeal on peast niipalju variante läbi käinud, et ei julge välja kiredagi. (Äkki on homme teine tuju ja valin miskit muud) Loodame, et on kuu lõpuks juba näha mis värvi tibu tuleb.
ilmselt tulevad täismõõdus (ilma kolmnurkadeta) plastklaasid....3-4mm paksud, et need originaalide moodi välja näeksid. Sisemised polstrid tulevad alumiiniumist. Kui vajalikud asjad tagasi panna siis tuleb kaaluvõiduks kokku ca 10kg mida on ikka üsna palju. (Mingi maani on odav kaalu langetada kuid kuid järjest kallimaks see läheb kui alumiiniumist custom juppe või õhemaid naturaalklaase tellida siis 1kg alla saamine maksab 100-500 euri.
Ei, ära ei viska kindlasti.
1 kerimismehhanismidest oli taastatav....st et ropu jõuga keerates aken liikus (vajab korralikku puhastamist ja õlitamist) teisel pool olid alles vaid selle mehhanismi tükid. Ühe poole kroomliistud on kah võibolla kasutatavad. Klaasid on terved. (Kui ei eksi siis tõstemehhanism oli tervem parempoolsel uksel ja liist vasakpoolsel)
Kas need tükid ka 64a ukse sisse sobivad? Kui ei siis olen nõus kõigest kohe loobuma....Kui sobivad siis ootaks selle loovutamisega 2 nädalat kuni 1 kuu kuni ma ühe auto omale hoovipeale juurde vean.