Kuna siin esmasp. sai jalale väike operatsioon tehtud ja pikutan siin päevad läbi siis mõtlesin, et panen igavusest veel pilte, sellest kui autot sai ehitatud...äkki meeldib vaadata...
väike pilk ka auto alla...
esisillas sai ikka vääga palju juppe vahetatud...
tol hetkel ei olnud veel vedrusid tulnud... nüüdseks ka need vahetatud
kurat trumli tagused plekid olid niii niii läbi, et neid ei julgenud sinna küll jätta, ning kuna juba vahetamiseks läks siis sai ka need ära visatud..
REAALSED flansid on taga.. saab hakata vist tihedalt laagreid vahetama. Nüüd need välimised võtsin ära ja uued veljed lasin niipalju laiemaks keevitada, et enda silmis oleks ilus
Hahah.. vahepeal kui juppe ootasime forsist.. siis sai üks päev ka muusika asjad valmis tehtud... nagu ikka noorte meeste värk

hea muusikat kuulata tööd tehes..
paak sai üle käidud...
kas keegi oskaks öelda mis istmed need reaalselt on... nooo ma mõtlen mis auto omad???
natuke proovisõitu...
koopad ilusti valmis ja nüüd värvimisse...
ja minek...
möksiti mingi roosevastase ainega siin.
väike pahtliring
ja siis veel jupid mis võtsid natuke kauem aega..
sai hakatud vaipa panema... algses tundus küll selline pommiteadus, et ei kujutanud ette kuidas pihta hakata aga näe kuidagi ikkagi hakkasime...
esimese päeva lõpuks oli siis niipalju valmis..
see juba järgmise päeva lõpus umbes kell 3 öösel vist
Vaip on bmw oma, värv on bmw 8 seeria individuali värv

, ja jalamatid on volksvageni orig. otse mistra autost. Raasikult.. kes teeb volksudele vaipasid... on ikka tore küll kui sõpru töötab huvitavates kohtades
käisin ehituse abc-st läbi ja võtsin iluliistu ja sai uksepakule pandud.. ma ei tea kas see sobib sinna nüüüd hästi aga praktiline on see küll... vaiba äärt ei osanud kuidagi kinnitada ja malli võtsin teise põrnika pealt..
siin juba käib kõlarite valmistamine ette...
parempoolse päiksesirmi kinnituse peab küll kuskilt leidma...
õiged asjad ikka varju alla... mingid muud saanid lageda taeva alla
29 nov... masinad lattu seisma...
Halenaljaks oli kõige juures see, et okei jah punasel põrril olid kõik asjad 100 % korras... aga lillal pold numbrimärke, kindlustust ülevaatust, jne jne... nimekiri on pikk ja otsustasime minna vahetänavatelt...ning välja ja keemia tee ristis oli politsei , ehmatus oli suur, mul sõber tuli taga minu autoga nö. turvas... ja 100 m enne lattu jõudmist nägime mendi diskot... me panime põrriga minema ja mu sõber võeti maha... tuli välja et olin unustanud oma audil ülevaatuse ära ja tema sai trahvi... kuna auto oli minu ja volitust polnud jalutasin sinna kus ta maha võeti ja ajasin teise mendiga juttu natuke... see uuris, et kas too põrr on´ka minu ja, et kas numbrid olid küljes ja niii... olin aus poiss ja ei valetanud ja mainisin veel asju mis vaja ära teha... aga selleks hetkeks oli juba selge et ta ei pahanda ja saab aru, et viime talveks seisma selle masina....
Loodan et pildivoor meeldis, nüüd aga jaks sai otsa piltide lisamisest

:D:D..... olge mõnusad!!!