VW 1300 ´69
Moderaator: ingmar
Re: VW 1300 ´69
pildilt raske aru saada, aga kas sa see pind on põletatud mustaks, või lihtsalt spray`ga sussutatud?
1966--->hea aasta, kuid aeglane...ja jääb pikaks ajaks selliseks
Se on spray.dexter kirjutas:pildilt raske aru saada, aga kas sa see pind on põletatud mustaks, või lihtsalt spray`ga sussutatud?
Plaanis on hetkel pritsida, kergelt lihvida, mustaga värvida, peenikesega lihvida nii et kohati läbi ja siis lakkida mattlakiga.....Mis arvad, kas võib õnnestuda?
jeff01 kirjutas:Se on spray.dexter kirjutas:pildilt raske aru saada, aga kas sa see pind on põletatud mustaks, või lihtsalt spray`ga sussutatud?
Plaanis on hetkel pritsida, kergelt lihvida, mustaga värvida, peenikesega lihvida nii et kohati läbi ja siis lakkida mattlakiga.....Mis arvad, kas võib õnnestuda?
Usun et võiks, eriti kuna see auto sul igapäeva kasutuses pole...aga jäta spray ära vahelt ja lase ikka korralik värv laki alla, spray puhul peale lakkides oht et läheb keema...pealegi tavaline värv tuleb ka odavam
jah seda kindlasti et ma sprayd selleks ei kasuta 

Siis peaks toimima küll ja tulemus arvatavasti päris lahe. jaksu 

- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
TheSambast väike näide custom tuledest. pildid küll esiosast

teed ette ka? "nu audi look"?

teed ette ka? "nu audi look"?

se ei sobi mu rotiga kokku, liiga bling ja sobib sellise läikiva autoga ehk paremini.
- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
uh ja ah. ma pean siia foorumi ka "like" nupu panema
väga ilus tuleb 

Kurat see pidi räme tulema ja jälle läks nihu...
Ega ma muidu poleks "Tjuuning" võrku ära peljanud ja jubedama välimuse nimel rekka vana õhufiltri võrku kasutanud.....mis samamoodi maha lihvitud musta värvi saab
Käru tuled seal taga vähemalt kõlab piisavalt ropult....näis kuidas välja tuleb

Ega ma muidu poleks "Tjuuning" võrku ära peljanud ja jubedama välimuse nimel rekka vana õhufiltri võrku kasutanud.....mis samamoodi maha lihvitud musta värvi saab

Käru tuled seal taga vähemalt kõlab piisavalt ropult....näis kuidas välja tuleb

Juba pea 4 nädalat tagasi viisin põrnika liivapritsi.....Lubati kiiresti ära pritsida ja ma pidin kohe järgi kihutama, et värvitöökotta viia.
Peale kolme nädalast peale käimist ei suudetud asjaga tegeleda....läksin asja ise kohapeale uurima....ja mis ma näen.... Minu uste ja akendeta põrnikas seisab kolmas nädal osaliselt haljana väljas vihma käes ja salongis on bassein
Täna Lubasin järgi minna on ta siis tehtud või ei. Lubati siis täna peale lõunat kiiresti ära pritsida....näis kas nii ka juhtub.
äärmiselt shokeerivad pildid peale tänast angaari lükkamist:

Lisaks kõigele jõudis maaler ka maalt lahkuda kuna mul se pritsimine kuu aega võttis
Peale kolme nädalast peale käimist ei suudetud asjaga tegeleda....läksin asja ise kohapeale uurima....ja mis ma näen.... Minu uste ja akendeta põrnikas seisab kolmas nädal osaliselt haljana väljas vihma käes ja salongis on bassein

Täna Lubasin järgi minna on ta siis tehtud või ei. Lubati siis täna peale lõunat kiiresti ära pritsida....näis kas nii ka juhtub.
äärmiselt shokeerivad pildid peale tänast angaari lükkamist:

Lisaks kõigele jõudis maaler ka maalt lahkuda kuna mul se pritsimine kuu aega võttis

Ahjaa...vahepeal tegin omale 2 tööriista:

Järgmiseks vaja teha miski millega hooratast kinni hoida.
Järgmiseks vaja teha miski millega hooratast kinni hoida.
värvmine pidii sul seal samas toimuma kus pritsimine, või kuskil mujal...
jama et nii tehti...mis nüüd edasi saab?
jama et nii tehti...mis nüüd edasi saab?
Kusjuures... sain dizzi'elt hooratta kinnihoidmis luku ja andisin omal tehasesse et vorbivad järgi... kui soovid võin lasta ühe veel teha ja saata tartusse sama kutiga kes õli võttis sult
!