Müün siis oma põrnika ,kuna ei jõua ise sellega tegeleda ja kahju vaada kuidas ta seisab.
Aasta 1968. 1.3. Vajab keretöid, sisu korras. Valuveljed 15t. Ülevaatus läbitud viimati 2007a. Hinna sooviks oleks 15000kr. Auto asub Tallinnas nõmmel. Infot saab küsida nr:5268534
Müüa Põrnikas 68.a
Moderaator: ingmar
- kaupz
- raja tänava klient
Re: Müüa Põrnikas 68.a
mis käigukang see selline on ?
ma veel nii roheline, et ei tea kas sellises vanuses tuli tehasest automaate ka ?
ma veel nii roheline, et ei tea kas sellises vanuses tuli tehasest automaate ka ?
Ostan VW T2 Hipibuss nimelise sõiduki, igasugune info on oodatud.
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
(o\_!_/o) Drive Your Old Vw To Work Every Summer Day
Kui ma õieti mäletan, kas mitte ei olnud nii, et kastil oli 3 käiku, mida pidi ise vahetama, aga lihtsalt siduri pedaali polnud ?kaupz kirjutas:mis käigukang see selline on ?
Vahetuse võimalus: teise rääkiva sõiduki vastu
- ingmar
- Über-Vaataja
- Kontakt:
"autostick" siis. aga nagu pildilt näha, on sel autol ilusti 3 pedaali olemas. seega minu pakkumine - tuuningkäigukangVant kirjutas:Kui ma õieti mäletan, kas mitte ei olnud nii, et kastil oli 3 käiku, mida pidi ise vahetama, aga lihtsalt siduri pedaali polnud ?kaupz kirjutas:mis käigukang see selline on ?

Eks ta mingi Berg või selle analoog ole....nii et rahu seltsimehed....tavaline kepikast kus peab kepiga õli segama et käike vahetada.